Noua Toyota Supra, in cele mai clare imagini de pana acum. Cum arata sportiva japoneza

Noua Toyota Supra, in cele mai clare imagini de pana acum. Cum arata sportiva japoneza
  • Asa ar putea arata urmatoarea generatie a legendarei Toyota Supra
  • Premiera publica va avea loc la Detroit, in perioada 13 - 28 ianuarie 2019
  • Sub capota este asteptata o motorizare turbo cu sase cilindri si 340 CP
Distribuie pe Facebook

Asa ar putea arata urmatoarea generatie a legendarei Toyota Supra, programata sa debuteze in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto International desfasurat la Detroit in perioada 13 - 28 ianuarie 2019.

Chiar daca au trecut mai bine de patru ani si jumatate de la debutul celebrului FT-1, Toyota nu a lansat nici pana in ziua de astazi varianta de serie a conceptului despre care aflam ulterior ca prefigureaza urmatoarea generatie a legendarei Supra.

Din fericire pentru cei mai nerabdatori fani ai viitoarei sportive de origine japoneza, inceputul acestei saptamani ne aduce cu un pas mai aproape de aflarea tuturor secretelor estetice ale modelului construit pe platforma noului BMW Z4.

Programata sa soseasca abia in cadrul Salonului Auto desfasurat la Detroit in perioada 13 - 28 ianuarie 2019, urmatoarea generatie a legendarei Toyota Supra a fost creata pe baza catalogului oficial de piese, ajuns recent pe internet.

In cazul in care aceste doua ilustratii se apropie catusi de putin de adevar, ei bine... inseamna ca viitoarea sportiva de origine japoneza va pastra o buna parte din elementele conceptului FT-1, prezentat acum mai bine de patru ani si jumatate.

Totodata, constructia urmatoarei generatii a legendarei Toyota Supra pe baza catalogului oficial de piese ne ofera inclusiv o prima privire asupra interiorului, asteptat sa imprumute numeroase elemente de la acelasi nou BMW Z4.

Compania bavareza va furniza pana si motorizarea turbo cu sase cilindri in linie, de trei litri, despre care ultimele informatii sugerau ca-i va oferi viitoarei sportive de origine japoneza un set de valori maxime format din 340 CP si 450 Nm.

Toyota Supra din piese

Toyota Supra din piese

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Octombrie 2018