Ulei motor pentru masina ta: Produsele ExxonMobil sunt certificate cu licenta dexos

Ulei motor pentru masina ta: Produsele ExxonMobil sunt certificate cu licenta dexos
Noile produse cu licenta dexos indeplinesc cerintele specifice uleiurilor de motoare GM. Produsele cu licenta dexos vor fi disponibile comerciantilor General Motors din intreaga lume. Licenta dexos* pentru uleiurile Mobil 1 este valabila la nivel global si include dexos1 si dexos2.
Distribuie pe Facebook
ExxonMobil a anuntat ca principalele sale produse, inclusiv Mobil 1, sunt certificate la nivel global cu licenta dexos. Noile produsele ExxonMobil cu licenta dexos sunt in conformitate cu specificatiile General Motors pentru uleiuri de motor. Consumatorii le vor putea recunoaste dupa logo-urile dexos1 si dexos2 inscriptionate pe etichete. Produsele indeplinesc cerintele motoarelor diesel si pe benzina utilizate in automobilele GM din intreaga lume.
In plus, ExxonMobil a anuntat ca a semnat un acord prin care va continua sa fie furnizorul de lubrifianti pentru reteaua din SUA a comerciantilor General Motors in urmatorii 5 ani, prelungind relatia de peste 20 de ani a celor 2 companii de pe continentul american.
"Am lucrat cu GM de multa vreme si ne dorim ca aceasta alianta sa contribuie la o crestere continua." a spus David Tsurusaki, manager strategic al aliantei globale, ExxonMobil Lubricants & Petroleum Specialties Company. "ExxonMobil este furnizor pentru reteaua de comercianti General Motors din SUA de mai bine de 20 ani si a extins aceasta experienta la nivel mondial prin intermediul comerciantilor si afiliatilor GM. Certificarea cu licenta dexos1 si dexos2 demonstreaza angajamentul nostru fata de GM si clientii sai din intreaga lume."
"Pentru General Motors, continuarea parteneriatului pe termen lung cu ExxonMobil este un motiv de mandrie. Vom putea oferi clientilor nostri acces la uleiuri de motor de calitate inalta, care indeplinesc cerintele riguroase ale uleiurilor de motor la nivel global", a declarat Steven Kemp, General Motors Group Manager pentru combustibili, lubrifianti, lichide si laboratoare chimice.
Produsele ExxonMobil certificate dexos asigura o oferta solida de produse in ceea ce priveste uleiurile de motor. Mobil 1, liderul pe piata mondiala a uleiurilor de motor sintetice, este parte a aceste oferte cu uleiul Mobil 1 5W-30 certificat dexos1 si Mobil 1 ESP 0W-40 cu licenta dexos2.
Despre Mobil 1
Lider pe piata mondiala a uleiurilor de motor sintetice, Mobil 1 ofera performanta superioara fata de uleiurile de motor conventionale. Tehnologia Mobil 1 permite satisfacerea celor mai riguroase standarde ale producatorilor de masini si furnizeaza o protectie excelenta impotriva uzurii, in orice conditii de utilizare a motorului.
Pentru a proteja partile critice ale motorului, Mobil 1 asigura un flux rapid de ulei la temperaturi extreme, fiind proiectat pentru a maximiza performanta motorului si pentru a ajuta la prelungirea vietii acestuia. Pentru mai multe informatii, vizitati www.mobil1.com.ro.
ExxonMobil, Mobil 1 si Logo-ul "1" sunt marci inregistrate ale Exxon Mobil Corporation sau ale uneia dintre filialele sale.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 28 Iunie 2011