Un BMW E46 albastru turcoaz e de vanzare in Elvetia. Cat costa masina bavareza

Un BMW E46 albastru turcoaz e de vanzare in Elvetia. Cat costa masina bavareza
  • Un BMW Seria 3 Coupe din 2002 e de vanzare in Elvetia
  • Exemplarul cu pricina impresioneaza in special prin nuanta de turcoaz de la nivelul caroseriei
  • Automobil bavarez are o nota de plata de 12.998 franci elvetieni
Distribuie pe Facebook

Fabricat vreme de aproape noua ani, in ceva mai bine de trei milioane de exemplare, modelul E46 ocupa un loc fruntas in topul celor mai populare automin obile din istoria BMW. Si nu numai.

Fan BMW E46? Atunci ai nimerit exact in locul potrivit: unul dintre numeroasele exemplare Seria 3 Coupe iesite de pe portile fabricii bavareze este acum de vanzare in Elvetia.

Automobilul cu pricina apartine gamei 330Ci, ceea ce inseamna ca ascunde sub capota o unitate aspirata cu sase cilindri in linie si capacitate de trei litri.

Cei 231 de cai putere prezenti la datorie sunt livrati puntii spate prin intermediul unei cutii secventiale - cel putin in cazul de fata, insa nu acesta reprezinta punctul principal de atractie.

BMW E46 turcoaz de vanzare

Nici cutia SMG, nici farurile cu xenon, nici scaunele imbracate in piele, nici macar cei numai 98.000 de kilometri parcursi din 2002 si pana in prezent.

Mare atu al BMW-ului Seria 3 Coupe scos la vanzare de dealer-ul CSC Automobile GmbH consta in turcoazul ce finiseaza liniile, respectiv formele atragatoare ale caroseriei in doua usi.

In schimb, jantele prezinta un design familiar in sapte spite, pe cand interiorul ne intampina alaturi de o combinatie clasica de negru si argintiu.

BMW E46 turcoaz de vanzare

BMW E46 turcoaz de vanzareBMW E46 turcoaz de vanzare

Conform anuntului, automobilul cu pricina este livrat la pachet alaturi de toate cartile si documentele oferite de fabrica, plus cartea care atesta reviziile operate la service-ul companiei bavareze.

Acum, cu toate acestea aduse in discutie, nu mai ramane decat un singur detaliu de precizat, si anume pretul de achizitie: 12.998 de franci elvetieni.

Ai plati aproximativ 12.000 de euro pe un BMW 330i Coupe din 2002 - chiar si cu o caroserie turcoaz si numai 98.000 de kilometri la bord, sau ai prefera sa optezi pentru o masina mult mai noua?

BMW E46 turcoaz de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze BMW E46 turcoaz de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 23 Noiembrie 2015