Un canadian a fost amendat pentru ca circula cu 1km/h peste limita in timp ce depasea masina politiei

Un canadian a fost amendat pentru ca circula cu 1km/h peste limita in timp ce depasea masina politiei
  • Canadianul a fost amendat cu 78 de dolari
  • Politistul a facut exces de zel
  • Agentul nu a fost pedepsit in niciun fel
Distribuie pe Facebook

Un sofer din Canada a fost amendat cu 78 de dolari pentru un motiv mai mult decat halucinant. Pe procesul verbal, politistul a scris ca acesta circula cu doar 1 km/h peste limita legala, care pe acel sector de drum era de 100 km/h.

Nu trebuie sa fii neaparat un sofer indisciplinat pentru a avea probleme cu Politia. De multe ori se intampla ca omul legii sa aiba o zi mai proasta sau pur si simplu sa faca exces de zel si sa-ti dea o amenda sau sa te opreasca pentru motive uneori inventate. Desigur, toate tarile au oile lor negre, iar aceasta poveste este mai mult decat concludenta.

Mathieu Gagne circula in spatele unei masini de politie care mergea incet pe o sosea cu doua benzi din nordul Canadei. Acesta s-a angajat intr-o depasire, iar cativa metri mai incolo a fost oprit de politistul care aparent nu se grabea nicaieri si a primit o amenda in valoare de 78 de dolari, chiar daca manevra pe care a facut-o era legala.

Amenda primita de canadian

Omul legii i-a spus ca este o lipsa de respect faptul ca l-a depasit, iar pe procesul verbal i-a trecut ca a fost inregistrat de aparatul radar cu viteza de 101 km/h, cu 1km/h peste limita legala. Ca si cum acest exces de zel nu era de ajuns, situatia a luat o alta intorsatura cateva zile mai tarziu.

Soferul a fost contactat de catre superiorii agentului, care i-au spus ca amenda a fost anulata, insa nu pentru ca politistul exagerase, ci pentru ca acesta a trecut pe procesul verbal ca viteza a fost masurata cu radarul, cand colo aceasta fusese doar estimata.

In ciuda comportamentului sau si mai ales a faptului ca a falsificat pana la urma un proces verbal de contraventie, cei de la CTV News Canada sustin ca agentul nu a fost pedepsit in niciun fel. Asa ca, data viitoare cand mai zici ca "numai in Romania se poate asa ceva" adu-ti aminte de aceasta povestioara.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 22 Septembrie 2017