Un Chevrolet Cruze pentru tinerii din Organizatia SOS Satele Copiilor din Sibiu

Un Chevrolet Cruze pentru tinerii din Organizatia SOS Satele Copiilor din Sibiu
- Chevrolet doneaza prima dintre cele 4 masini care vor ajunge anul acesta alaturi de copiii organizatiei SOS satele Copiilor din Romania

- Automobile Sibiu ofera intretinere gratuita pana la 100.000 de km
Distribuie pe Facebook
Sibiu. In cadrul parteneriatului european dintre Chevrolet si SOS Satele Copiilor, Chevrolet Europe a demarat la inceputul acestui an programul de donare a 100 de autovehicule, sarbatorind astfel 100 de ani de traditie Chevrolet. In Romania vor fi donate patru dintre aceste masini.

Primul dintre cele patru autovehicule a fost donat joi, 24 martie, in cadrul unui eveniment festiv care a avut loc in showroomul Automobile Sibiu. Copiii si reprezentantii organizatiei SOS Satele Copiilor au fost bucurosi sa primeasca un Chevrolet Cruze si sa ia parte la aniversarea celor 100 de ani de existenta Chevrolet.

Automobile Sibiu, distribuitorul Chevrolet din Sibiu, a anuntat in cadrul evenimentului ca ofera intretinere gratuita pana la 100.000 km pentru masina donata.

Autovehiculul va fi utilizat de asistentii sociali ai Centrului de Consiliere si Sprijin pentru Copii si Parinti din Cisnadie.

"Suntem foarte bucurosi sa putem oferi un Chevrolet Cruze Organizatiei SOS Satele Copiilor si sa fim alaturi de aceasta in efortul de a sustine interesele, drepturile si nevoile copiilor." A declarat Catalin Manta, Country Manager Chevrolet Romania.

Constantin Tatu, administratorul societatii Automobile Sibiu a adaugat: "Ca membru al familiei Chevrolet, imi face deosebita placere sa ofer acest certificat de 100.000 de km de intretinere gratuita organizatiei SOS Satele Copiilor. Aniversarea a 100 de ani de Chevrolet de anul acesta ne ofera posibilitatea de a sustine o organizatie care face atat de mult pentru atat de multi si mai ales ofera copiilor sansa de a deveni adulti increzatori. Automobile Sibiu este foarte mandra sa faca parte din acest proiect."

Cheile masinii au fost inmanate Presedintelui Organizatiei SOS Satele copiilor, Dl. Mihai Negut, care a declat celor prezenti:

"Ne bucura parteneriatul incheiat intre Chevrolet si SOS Satele Copiilor Romania si speram sa avem o colaborare frumoasa si fructuoasa. Primul pas a fost deja facut aici, astazi. Multumim in numele celor peste 240 de copii beneficiari ai Centrului de Consiliere si Sprijin pentru Copii si Parinti Cisnadie pentru aceasta masina. Cu ajutorul ei, echipa proiectului se va putea deplasa in timp util la domiciliul familiilor din care provin copiii sau ii va putea aduce la sediul Centrului unde au loc toate activitatile educative si de consiliere pe care aceasta le desfasoara. La multi ani, Chevrolet!"

Printre invitatii la acest eveniment s-a aflat si prefectul Sibiului, domnul Horatiu Racuciu, care a tinut sa felicite, Chevrolet Romania si Automobile Sibiu pentru implicarea in acest proiect.

Programul de Parteneriat European

Pentru a-si sarbatori centenarul, Chevrolet a decis sa ofere 100 de cadouri unei organizatii caritabile. 100 de autovehicule Chevrolet noi vor fi donate organizatiei SOS Satele Copiilor in Europa, Uzbekistan, Africa de Sud, Lesotho si Israel.

Parteneriatul european dintre SOS Satele Copiilor si Chevrolet Europe a fost semnat si anuntat in ajunul Salonului Auto de la Paris din 2010, la data de 29 septembrie, de catre Wayne Brannon, Presedinte si Director Executiv Chevrolet Europe, si Richard Pichler, Secretar General al SOS Children's Villages International.

Initiativa va spori mobilitatea copiilor si mamelor lor SOS, precum si abilitatea asistentilor sociali care administreaza Programele de Consolidare Familiala SOS de a vizita familiile dezavantajate din diverse comunitati.

Chevrolet va oferi organizatiei SOS Children's Villages 20 de autovehicule de oras Spark, 20 de autovehicule Aveo hatchback de mici dimensiuni, 20 de autovehicule compacte Cruze, 20 de autovehicule Orlando cu 7 locuri si 20 de SUV-uri Captiva cu 7 locuri.

Cele 100 de autovehicule Chevrolet vor fi predate intre 22 februarie si 3 noiembrie 2011, ziua de nastere efectiva a companiei Chevrolet, care a fost infiintata la data de 3 noiembrie 1911 de Louis Chevrolet si William Durant in Detroit.


Sursa: Chevrolet
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Un Chevrolet Cruze pentru tinerii din Organizatia SOS Satele Copiilor din Sibiu
mai multe