Un Craciun fericit cu modelele spatioase si flexibile de la Opel

Un Craciun fericit cu modelele spatioase si flexibile de la Opel
Craciunul bate la usa si multi oameni se confrunta cu aceeasi problema in fiecare an: cum sa transporte pomul de Craciun acasa in conditii bune. Detinatorii de autovehicule Opel pot fi linistiti, deoarece modelele flexibile si spatioase oferite de producatorul din Russelsheim pot transporta cu usurinta articolele pentru sarbatori. Exista spatiu suficient pentru copii si cadouri.
Distribuie pe Facebook

Versiunile Sport Tourer ale modelelor Astra si Insignia sau monovolumele compacte Meriva, Zafira si Zafira Tourer pot transporta cu usurinta un brad sau un molid de dimensiuni mari. Avand un volum maxim al portbagajului de 1.860 de litri, spatiosul model Zafira Tourer este apt pentru cele mai dificile sarcini de transport.

Furgonul flexibil si compact de la Opel este perfect echipat pentru transportul brazilor de Craciun. Datorita hayonului de dimensiuni mari si pragului jos de incarcare, campionul flexibilitatii ofera acces usor, facilitand incarcarea si descarcarea obiectelor voluminoase. In plus, configuratia flexibila a scaunelor permite transportul simultan al pomului de Craciun si al pasagerilor.

Un Craciun fericit cu modelele spatioase si flexibile de la Opel

Siguranta incarcaturii pentru un Craciun fericit
Ca regula generala, este mai sigur sa transportati bradul in interiorul autovehiculului decat pe portbagajul de acoperis. In ambele cazuri, incarcatura trebuie sa fie bine fixata, deoarece la o franare s-ar putea transforma intr-un proiectil periculos. Sistemul inteligent de management al spatiului de incarcare de la Opel include inele de ancorare, plase si bare separatoare ca dotari standard sau optionale, in functie de model. Cu ajutorul acestora, soferul poate fixa incarcatura, astfel incat ramurile bradului sa nu-i afecteze vizibilitatea.

In Germania, de exemplu, peste jumatate din brazii vanduti de Craciun au o inaltime intre 1,40 si doi metri. Modelele monovolum compacte si station wagon de la Opel pot transporta cu usurinta brazi de aceste dimensiuni. In cazul in care bradul este prea mare pentru interiorul autovehiculului, trebuie sa se respecte legislatia rutiera locala. Bradul nu trebuie sa iasa din autovehicul. In multe tari este interzis ca bradul sa iasa din autovehicul in fata, dar se permite sa iasa in afara in spate pe o lungime de 1,5 metri.

Un Craciun fericit cu modelele spatioase si flexibile de la Opel

Distribuie pe Facebook
mai multe