Un garaj de vis si una dintre cele mai rasfatate masini din lume

Un garaj de vis si una dintre cele mai rasfatate masini din lume
  • Garajul a fost desenat exclusiv pentru masina
  • Sistemul de iluminare este unul special
  • Fundatia clasica lipseste cu desavarsire
Distribuie pe Facebook

Un neamt de 46 de ani se lauda cu un Porsche 911 Speedster din 1989 si cu un garaj demn de un adevarat pasionat de automobile.

Majoritatea dintre noi visam la o viata perfecta in care sa avem banii necesari pentru un garaj de vis si masinile potrivite pentru a-l umple. In timp ce unii pasionati auto inca lucreaza la visul lor, altii il traiesc. In cea de-a doua categorie se incadreaza si Andreas Kummel, un neamt de 46 de ani.

Kummel locuieste intr-o suburbie a orasului Nuremberg din Germania si in timpul zilei el este managerul de securitate al unei banci importante. In restul timpului, omul nostru este un pasionat auto cum rar mai intalnesti, iar cel mai de pret bun al sau pe patru roti este un Porsche 911 Speedster din 1989.

Garajul de vis al lui Andreas Kummel

Masina este superba, insa ceea ce ne intereseaza pe noi este garajul. Acesta nu este plin de scule, postere, frigider de bere si toate lucrurile pe care le-ai gasi intr-o asa numita "men-cave", ci este pe cat de simplu pe atat de impresionant.

Garajul de vis al lui Andreas Kummel

Una dintre cele mai mari placeri ale barbatului este sa vina acasa de la munca, dupa o zi lunga, si sa-si priveasca pretioasa masina de pe canapeaua din living. Pentru a-si indeplini dorinta, Kummel a apelat la un prieten arhitect care a desenat un mic garaj in jurul Porsche-ului, si doar pentru Porsche. Fundatia clasica lipseste cu desavarsire, in locul sau fiind montate niste panouri, geamurile dinspre strada sunt opace pentru a feri masina de ochii curiosilor, iar sistemul de iluminare este special gandit de cumnatul lui Kummel, un specialist in acest domeniu.

Garajul de vis al lui Andreas Kummel

Insa Germania nu este nici pe departe Hawaii sau o alta tara in care temperaturile se mentin ridicate pe toata durata anului, asa ca pentru vremurile cand mercurul din termometre indica putine grade, masina este invelita intr-o protectie speciala, cunoscuta sub numele de Carcoon.

Garajul de vis al lui Andreas Kummel

Imediat ce temperaturile cresc peste 20 de grade Celsius, Kummel isi ia setul de detailing si isi rasfata Porsche-ul mai ceva ca participantii la un Concurs de Eleganta ca cel de la Pebble Beach.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Garajul de vis al lui Andreas Kummel
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 28 Februarie 2017