Un Lancer EVO cumparat in urma cu 11 ani si condus pentru 9 mile s-a vandut recent cu o suma record

La mijlocul saptamanii trecute, in orasul californian Costa Mesa a fost scos la licitatie un Mitsubishi Lancer EVO MR cu numai noua mile - sau, daca vrei, putin peste 14 kilometri - la bord. 80 de oferte mai tarziu, automobilul cumparat in urma cu 11 ani a fost vandut cu o suma record.
Distribuie pe Facebook

Acum sapte sau opt zile, pe celebrul site american de licitatii eBay era scos la vanzare un Mitsubishi Lancer EVO MR fabricat in 2006. Nimic neobisnuit la prima vedere, situatia devenind cu adevarat interesanta abia la vederea valorii din dreptul kilometrajului.

Chiar daca fusese cumparat in urma cu 11 ani, automobilul japonez nu avea mai mult de noua mile - sau, daca vrei, putin peste 14 kilometri - la bord. Drept urmare, situatia era extrem de clara: pretul respectivului exemplar urma sa depaseasca orice asteptare.

Mitsubishi Lancer EVO MR de vanzare

Mitsubishi Lancer EVO MR de vanzare

Lucru care, de altfel, s-a si intamplat. 80 de oferte mai tarziu, cel mai probabil singurul Mitsubishi Lancer EVO MR nou din 2006 s-a vandut pentru suma de 137.954 de dolari. Cam tot atat percepe, de exemplu, si Porsche America pentru un 911 Carrera 4 GTS Cabrio.

Revenind insa la automobilul japonez, tinem sa reamintim - daca mai era cumva nevoie, ca acesta este pus in miscare de o motorizare turbo de doi litri. Una care lucreaza alaturi de o cutie manuala in sase rapoarte si un sistem 4x4 pentru un maximum de performanta.

Din punct de vedere estetic, pretiosul Mitsubishi Lancer EVO MR din 2006 se remarca la exterior printr-o caroserie de culoare gri si un set de jante BBS in sapte spite duble. Interiorul este negru si, mult mai important de atat, inca dispune de elementele de protectie originale.

Merita insa automobilul japonez suma anterior mentionata? Se va dovedi acesta o investitie inteligenta odata cu trecerea timpului sau persoana care a platit acum pretul de 137.954 de dolari al respectivului exemplar va pierde din bani la o revanzare ulterioara?

Mitsubishi Lancer EVO MR de vanzare

Mitsubishi Lancer EVO MR de vanzare

Mitsubishi Lancer EVO MR de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Mitsubishi Lancer EVO MR de vanzare
mai multe