Vanzari record de 1,2 milioane de autovehicule Chevrolet in cel de-al treilea trimestru din 2011

Vanzari record de 1,2 milioane de autovehicule Chevrolet in cel de-al treilea trimestru din 2011
Chevrolet a vandut 1,2 milioane de autovehicule la nivel international in cel de-al treilea trimestru, cifra reprezentand cel mai bun rezultat inregistrat in perioada iulie-septembrie in istoria de 100 de ani a marcii. In primele noua luni ale anului 2011, Chevrolet a vandut 3,6 milioane de autovehicule la nivel international, marca inregistrand astfel cel mai bun an calendaristic din istorie.
Distribuie pe Facebook
"Vanzarile record din cele noua luni reprezinta dovada calitatii produselor si serviciilor Chevrolet," a declarat Chris Perry, vicepresedinte Chevrolet, responsabil de partea de marketing si strategii globale. "Succesul nu ar fi fost posibil fara legatura individuala creata cu clientii noi - indiferent de locul in care acestia traiesc si fara o abordare orientata catre client."
Aceasta abordare orientata catre client este ilustrata cel mai bine de succesul inregistrat la lansarea pe piata din Statele Unite a modelului Cruze compact sedan. Chevrolet a vandut peste 175.000 de autovehicule Cruze la nivel international in trimestrul trei al anului, datorita cresterii inregistrate in SUA si China. De la lansarea modelului pe piata la inceputul anului 2009, au fost vandute peste 970.000 de autovehicule Cruze, iar autovehiculul cu numarul 1 milion va fi vandut probabil pana la sfarsitul lunii octombrie.
"In mai putin de trei ani, un milion de oameni au ales un autovehicul Cruze", a declarat Perry. "Succesul a fost posibil datorita faptului ca am oferit clientilor nostri din toata lumea mai mult decat se asteptau de la un autovehicul compact. Pe viitor, vom aplica aceeasi abordare orientata catre client pentru oricare model nou de autoturism, camion, MPV sau autovehicul comercial Chevrolet ."

Modelul Cruze face parte dintr-o gama noua de modele Chevrolet, inclusiv Spark mini, noul Aveo/Sonic de dimensiuni mici si Orlando MPV. In curand, acestora li se va alatura la nivel mondial noul Chevrolet Malibu de dimensiuni medii si noul pickup compact Colorado. Malibu a fost lansat in productie in Coreea in aceasta saptamana, iar Colorado este produs in Thailanda incepand cu aceasta luna.

Prezenta globala puternica a ajutat in mod semnificativ marca Chevrolet sa intreaca restul competitorilor din industria auto internationala. Rata de crestere a Chevrolet in cel de-al treilea trimestru a fost triplul ratei de crestere a industriei auto: vanzarile Chevrolet au crescut cu 13,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut, comparativ cu cresterea de 3,9% inregistrata in industria auto. Si in primele noua luni ale anului, Chevrolet a inregistrat triplul ratei de crestere a industriei auto: vanzarile Chevrolet au crescut cu 14% fata de cresterea de 4,5% inregistrata in industrie.
Piata Cresterea vanzarilor Chevrolet in trimestrul 3
Ucraina 70.8%
Rusia 64.0%
Thailanda 57.9%
Africa de Sud 50.9%
Vietnam 50.3%
Malaezia 47.9%
Filipine 45.5%
Argentina 44.1%
Polonia 33.8%
Israel 33.2%
Franta 30.4%
Slovacia 28.2%
Slovenia 24.1%
Germania 23.3%
India 21.3%
Mexic 21.2%
Columbia 19.4%
Chile 18.6%
China 18.4%
Statele Unite 14.2%
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 20 Octombrie 2011