VIDEO de pus pe repeat. Parintele BMW Motorsport si un BMW 3.0 CSL pe Transfagarasan

VIDEO de pus pe repeat. Parintele BMW Motorsport si un BMW 3.0 CSL pe Transfagarasan
  • Parintele BMW Motorsport
  • A condus un BMW 3.0 CSL pe Transfagarasan
  • Primul model pe care l-a lansat in competitii
Distribuie pe Facebook

Transfagarasanul a avut recent doi oaspeti de seama: Jochen Neerpasch, parintele BMW Motorsport, si un BMW 3.0 CSL, una dintre cele mai cunoscute masini de competitie ale brand-ului bavarez.

Lansarea diviziei BMW Motorsport, dezvoltarea primului program de nivel inalt pentru juniori din istoria motorsportului, prima scoala de pilotaj a unei marci, introducerea primului program de pregatire fizica si psihologica pentru piloti sau lansarea campionatului BMW M1 Procar sunt numai cateva dintre reusitele lui Jochen Neerpasch.

Neamtul a petrecut recent cateva zile in tara noastra si, printre altele, a vizitat Transfagarasanul la volanul unui BMW 3.0 CSL, primul model pe care Neerpasch l-a lansat in competitii si o masina care a dominat Campionatul European de Turisme la acea vreme.

Din pacate masina nu a fost un exemplar original, ci o replica pe sasiu de BMW E9, reconstruita pana in cele mai mici detalii. Chiar si asa, nu stirbeste din importanta evenimentului.

BMW Romania a pregatit si un clip video cu experienta lui Jochen Neerpasch pe Transfagarasan, unul pe care il poti urmari si tu mai jos.

Distribuie pe Facebook
mai multe