VIDEO: Firmele care distribuie echipamente sanitare angajeaza babuini batausi in trafic

VIDEO: Firmele care distribuie echipamente sanitare angajeaza babuini batausi in trafic
  • Soferul din Logan conduce masina de firma
  • Totul a pornit tot de la nerespectarea legii
  • Cocalarul cu Logan risca puscaria
Distribuie pe Facebook

Cu un Logan de la firma Black Sea Suppliers, un aborigen scapat de la vreo gradina zoologica se gandeste sa-si faca dreptate cu pumnul in trafic, in miezul zilei, pe o sosea aglomerata. Speram doar ca stimabilul cetatean, pe langa faptul ca a ramas fara serviciu, se va trezi din partea celuilalt sofer si cu o plangere penala.

Un film de pe Youtube realizat de o camera de bord a unei terte persoane din trafic il arata pe maimutoiul cu Logan, numar de inmatriculare B 56 HPT (sau 66 HPT ca nu prea e clar), care face stanga de pe Uverturii pe Virtutii. Evident, fara sa dea semnal. Pe langa aceasta dovada de nepasare, domnia sa nu-si pastreaza banda si ii taie fata unui sofer care circula regulamentar cu Skoda Fabia. De unde si motivul acestui scandal urmat de pumni.

Soferul cu Fabia, dupa ce il claxoneaza pe cel cu Logan pentru nesimtirea de care a dat dovada ca s-a bagat cu japca in fata fara sa dea semnal, nu poate sta cuminte si dupa cateva sute de metri il depaseste prin stanga, cel mai probabil facandu-i diverse semne prin care isi arata nemultumirea. Acum, mingea este la soferul firmei Black Sea Suppliers, dupa cum ne arata reclama de pe Logan (website si date de contact cu acelasi nume, aviz Politie Rutiere).

Violenta trafic

Acesta, ranit in al sau orgoliu de urangutan, nu poate sta cu mainile in san. Isi paraseste automobilul de firma cand aglomeratia blocheaza traficul, coboara din bolid si se duce la soferul de Skoda sa-si arate superioritatea. Cu niste pumni acordati pe geamul coborat. Din nefericire pentru acesta, intreaga intamplare a fost filmata de un alt sofer, iar acum, daca ar fi sa ne luam dupa Codul Rutier si dupa Codul Penal, domnia sa cu mintea unui crenvurst risca inchisoarea. Plus permis retinut 90 de zile, plus o amenda... numai buna de tinut minte toata viata. Pentru ca orgoliul prostesc din spatele blocului se plateste, la fel si impresiile de zmeu.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 21 Aprilie 2017