VIDEO-SOC in Bucuresti: un sofer de BMW a fost filmat in timp ce arunca gunoiul... la gunoi!

VIDEO-SOC in Bucuresti: un sofer de BMW a fost filmat in timp ce arunca gunoiul... la gunoi!
Biciclistul nostru preferat, Marius, de la BucharestBikeTraffic, a filmat ceva aproape de necrezut in ultimul sau clip postat pe Youtube.
Distribuie pe Facebook

BucharestBikeTraffic este un canal de Youtube al unui flacau, Marius, care se plimba cu bicicleta prin Bucuresti. Dar nu se plimba oricum, ci cu o camera video la purtator. Si cum capitala Romaniei este plina de soferi absolut imbecili sau de soferi care par sa-si fi luat carnetul la Pitesti, camera video are ce sa filmeze...

Clipurile lui BBT sunt pur educationale. Poate asa, mai multi soferi urmaresc aceste clipuri si data viitoare cand vor dori sa schimbe banda fara sa dea semnal, isi vor aduce aminte ca pot sa omoare un om. Trist este faptul ca majoritatea intamplarilor din trafic sunt absolut banale si usor de prevenit, dar cu urmari potentiale grave. De ce sa nu te asiguri cand vii de pe un drum secundar? De ce sa nu dai semnal? De ce sa parchezi masina in mijlocul drumului?

Acest canal de Youtube a devenit preferatul nostru pentru ca ne arata traficul capitalei, nepasarea autoritatilor in frunte cu primarul Firea, dar si incapacitatea politiei rutiere de a aplica legea. Insa, cu asemenea fapte reale pe care le poate vedea oricine, putem doar spera ca numarul celor care vor aplica in trafic ceea ce au invatat la scoala de soferi va creste.

Pe langa nesimtirile si mitocaniile soferilor si pietonilor in trafic, Marius reuseste sa filmeze si intamplari ceva mai... optimiste. Adica soferi care ii fac loc pentru bicicleta, soferi care ii acorda prioritate si chiar soferi de BMW care se dau jos din masina ca sa arunce gunoiul la cos, nu direct pe jos. Fapta din urma fiind o adevarata raritate in tara noastra, acesti soferi "speciali" fiind mai degraba cunoscuti pentru aruncatul sticlelor de bere pe geam, pentru depasirea coloanei la semafor, pentru oprirea directa pe sina de tramvai si pentru sfidarea legii. Respect! Speram la tot mai multe asemenea fapte!

Distribuie pe Facebook
mai multe