Volkswagen a investit 100 de milioane de euro ca sa construiasca masini mai eficiente ca oricand

Volkswagen a investit 100 de milioane de euro ca sa construiasca masini mai eficiente ca oricand
  • Volkswagen a deschis de curand un nou centru de testare in orasul Wolfsburg
  • Compania germana se mandreste acum cu un tunel aerodinamic de ultima generatie
  • Masinile vor putea fi supuse anumitor conditii meteo, printre care si ninsoare
Distribuie pe Facebook

Compania germana lucreaza in prezent la reinnoirea gamei sale de modele, se arata intr-un comunicat de presa publicat la inceputul acestei saptamani.

Volkswagen a publicat la inceputul acestei saptamani un comunicat de presa in care anunta deschiderea unui nou centru de testare. Compania germana a investit aproximativ 100 de milioane de euro pentru a construi masini mai eficiente ca pana acum, se arata in materialul respectiv.

Proiectul cu pricina a demarat acum mai bine de trei ani, in iunie 2014, si include un tunel aerodinamic in cadrul caruia vantul poate atinge viteze de pana la 250 km/h. Aici pot fi simulate, totodata, diverse conditii meteo, precum ploaie sau ninsoare, dar si temperaturi de pana la +60°C.

Noul centru de testare al companiei Volkswagen a fost ridicat in orasul Wolfsburg si se intinde pe o suprafata de 8.800 mp, mai spun oficialii. In plus, din comunicatul de presa publicat la inceputul acestei saptamani mai aflam si ca germanii lucreaza in prezent la reinnoirea gamei de modele.

Si daca tot veni vorba despre reinnoirea gamei de modele, reamintim de lansarea lui Tiguan Allspace pe piata din Romania. Dupa cum precizam si la momentul respectiv, crossover-ul cu trei randuri de scaune si sapte locuri este disponibil la vanzare cu preturi de la 26.067 de euro.

In versiunea de baza, noul automobil de la Volkswagen este pus in miscare de un benzinar turbo cu patru cilindri si capacitatea de 1.4 litri. Motorizarii de 150 CP i se alatura atat o cutie manuala cu sase rapoarte, cai un sistem de tractiune fata, potrivit configuratorului companiei germane.

Echiparea standard a noului Tiguan Allspace cuprinde un total de sapte airbag-uri, jante din aliaj cu diametrul de 17 inch, lumini de drum LED, dar si aer conditionat manual. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici ecranul tactil de 16.5 centimetri sau anumite sisteme de siguranta activa.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 7 Noiembrie 2017