VW trebuie sa-l angajazeze in clipa urmatoare. Tipul asta si-a construit propriul Bugatti Vision GT

VW trebuie sa-l angajazeze in clipa urmatoare. Tipul asta si-a construit propriul Bugatti Vision GT
  • Volkswagen trebuie sa-l angajazeze in clipa urmatoare
  • Tipul asta si-a construit, de unul singur, propriul Bugatti Vision GT
Distribuie pe Facebook

Intreg procesul a durat undeva in jurul a patru luni si a fost documentat pe Facebook, in trei materiale video diferite.

Dezvelit in premiera mondiala la jumatatea decadei trecute, cu ocazia Salonului Auto organizat la Frankfurt in toamna anului 2015, conceptul Bugatti Vision Gran Turismo a impresionat o lume intreaga. In special prin design-ul specific caroseriei, care imprumuta mai multe detalii si elemente de la prototipurile din Le Mans.

Creat special pentru cea de-a sasea parte a celebrei serii de jocuri Gran Turismo, impresionantul model din Molsheim vine cu motorizare W16 in compartimentul motor, suficient de puternica pentru a propulsa fabulosul show car pana la o viteza maxima de peste 400 de kilometri pe ora.

In cazul in care mai era nevoie de mentionat, conceptul prezentat publicului larg sub denumirea de Bugatti Vision Gran Turismo nu a primit niciodata o versiune de serie, insa un admirator din Asia nu s-a lasat descurajat de aceasta situatie. Ba din contra: si-a construit propriul exemplar din metal, pe baza unui sasiu tubular.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 20 Octombrie 2020