Worthersee 2014: cortul Audi pentru modelul Q3 este un concept...

Worthersee 2014: cortul Audi pentru modelul Q3 este un concept...
  • Cortul este gonflabil
  • Montarea completa se face in doar 7 minute
  • Acest cort este... numai concept
Distribuie pe Facebook

La Worthersee nu se lanseaza numai automobile modificate. Audi a venit cu un cort interesant, special gandit pentru modelul Q3. Cu un asemenea accesoriu, iubitorii de natura nu vor avea probleme cu ploaia si se vor simti ca acasa.

Festivalul anual Worthersee din Austria ne aduce noutati interesante din lumea auto, in special masini concept modificate, cu tuning sau pur si simplu exercitii inedite de imagine. Insa cei de la Audi nu au ocupat standul doar cu masini, precum Clubsport Quattro, ci si... accesorii pentru masina. Insa, la fel ca si masinile prezentate, si accesoriile sunt tot concept.

Este si cazul acestui cort pentru Q3, care este mult mai interesant decat alte accesorii prezentate la Worthersee, cum ar fi covorase pentru Skoda Rapid. Este un cort special gandit sa se monteze in spatele micului crossover, la fel cum era pe vremuri si cortul dedicat modelului Pontiac Aztek, una dintre cele mai urate masini fabricate vreodata. Insa acest cort poate fi demontat usor din portbagajul masinii si poate ramane chiar independent, spre deosebire de masina americana care te obliga sa-l tii in permanenta pe masina.

Conform specificatiilor tehnice, cortul rezista la viteze de peste 60 km/h si este rezistent la ploi abundente. Insa partea cea mai buna este ca are stalpii gonflabili si se umfla repede cu o pompa in numai 7 minute. Cortul Audi e format dintr-un hol si o camera care poate acomoda 3 persoane. Cortul se poate monta in prelungirea haionului lui Q3, astfel incat spatiul pentru depozitare sa fie mai mare, dar si numarul care pot dormi la interior sa creasca pana la 5 persoane. Si, odata facut corp comun cu masina, cei din interior se pot bucura de muzica din masina, dar si de lumina electrica oferita de habitaclu.

Audi a lansat acest cort momentan ca si concept, asadar nu e clar cat va costa acest accesoriu. Dar e clar ca poate fi folositor si noi credem ca ar fi cumparat de multi doritori de aventura si natura. Iar principalul avantaj, acela de a fi gonflabil, confera un spatiu restrans in portbagaj, un lucru pe care un cort obisnuit nu ti-l ofera. In plus, pe langa acest cort, cei care iubesc apa au la dispozitie si un caiac Audi din materiale usoare, usor de transportat pe plafon.

Cort Audi Q3

Cort Audi Q3

Cort Audi Q3

Cort Audi Q3

Cort Audi Q3

Cort Audi Q3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Cort Audi Q3
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 29 Mai 2014