Avem noi fotografii grozave cu urmatorul joc din seria Need for Speed!

Avem noi fotografii grozave cu urmatorul joc din seria Need for Speed!
  • Americanii de la Electronic Arts publica noi imagini ale viitorului NFS
  • Jocul video ajunge in magazinele de specialitate la inceputul lunii noiembrie
  • Lansarea versiunii pentru PC a fost amanata pana in primavara anului 2016
Distribuie pe Facebook

Americanii de la Electronic Arts au publicat 28 de noi fotografii ale urmatorului lor joc din seria Need for Speed.

BMW M3 E30, BMW M3 E46, BMW M4, Ford Mustang 1965, Ford Mustang GT, Honda S2000, Lamborghini Huracan LP610-4, Lamborghini Diablo SV, Mazda RX7 Spirit R, Mitsubishi Lancer Evo MR, Nissan 180sx Type-X, Nissan Silvia Spec-R, Nissan Skyline GTR 1971, Porsche 911 Carrera RSR, Porsche 911 GT3 RS, Subaru BRZ Premium sau Toyota Supra SZ-R.

Care este elementul comun ce leaga aceasta insiruire de automobile? Ei bine, dupa cum precizam si anterior, toate masinile enumerate anterior vor lua parte la cea mai noua reiteratie a seriei Need for Speed. Surprizele pregatite de americanii de la Electronic Arts nu se sfarsesc insa aici, ultimele fotografii publicate de creatorii mult anticipatului joc video dezvaluindu-ne inclusiv si alte aparitii de top, precum BMW M3 GTR sau Ford Focus RS.

Need for Speed 2015 - PozeNeed for Speed 2015 - Poze

Need for Speed 2015 - Poze

De asemenea, tot astazi aflam si modificarile pe care le ai la dispozitie, cele de ordin estetic pornind de la simpla schimbare a nuantei exterioare si terminand cu setarea suspensiei - indiferent ca vorbim de unghi sau de inaltime. In plus, pe langa faptul ca-i vei putea conferi modelului condus un stil vizual unic, un alt capitol pe care sa-l imbunatatesti este cel legat de performanta.

Vremurile in care schimbai pana si filtru de aer pentru un plus de cai putere revin, cel mai nou joc din seria Need for Speed oferind upgrade-uri pentru toate sistemele regasite in compartimentul motor - precum cele de supraalimentare, admisie, racire sau evacuare. In mod surprinzator sau nu, schimbate pot fi si unitatea de control (ECU), ambreiajul, diferentialul, anvelopele, suspensia, frana de mana si chiar blocul motor, axele cu came sau partea electrica.

Printre atatea vesti bune si fotografii promitatoare, avem insa si o veste proasta: versiunea pentru PC nu mai vine pe 3 noiembrie, odata cu varianta pentru console, ci a fost amanata pentru primavara anului viitor, cu promisiunea unei frumusesti extra la nivel de grafica. Un alt detaliu deloc imbucurator ar putea fi reprezentat de necesitatea conexiunii la internet pentru accesarea jocului.

Need for Speed 2015 - Poze

Need for Speed 2015 - Poze

Need for Speed 2015 - Poze

Need for Speed 2015 - Poze

Need for Speed 2015 - Poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Need for Speed 2015 - Poze
mai multe
Publicat în categoria: Alte Stiri Tuning DATA PUBLICĂRII: 21 Septembrie 2015