Brabus - Best Brand la categoria tuning pentru a sasea oara la rand. Cum comentezi?

Brabus - Best Brand la categoria tuning pentru a sasea oara la rand. Cum comentezi?
Pentru nemtii de la Brabus, sase este numarul castigator: cititorii binecunoscutei reviste "auto motor und sport" au votat compania din Bottrop "Cel mai bun brand al anului 2011" la categoria Tuning. Asadar, tunerul german prezent si in Statele Unite ale Americii (Irvine) sau chiar Emiratele Arabe Unite (Dubai) isi adjudeca acest titlu pentru a sasea oara la rand.
Distribuie pe Facebook
Cu o istorie de aproape 35 de ani, compania de tuning cu sediul in Bottrop si-a adjudecat titlul "Best Brand" la categoria Tuning pentru a sasea oara consecutiv, fiind votata de 52.8 % dintre cititorii binecunoscutei revistei germane "auto motor und sport". "Suntem foarte onorati de aceasta distinctie, pe care am obtinut-o cu foarte mari eforturi inca de la startul competitiei de acum sase ani. Cele sase victorii consecutive demonstreaza suprematia de neconstestat pe care Brabus o exercita in industria tuningului", a afirmat Bodo Buschmann - CEO Brabus. De asemenea, acesta a adaugat si ca "votul reprezinta recompensa efortului nostru constant de a garanta placere a condusului, inovatie, calitate si grija fata de mediu. In acelasi timp, distinctia Best Brand 2011 reprezinta un mare stimulent pentru intreaga noastra echipa de a continua sa aspire la acest premiu".

Germanii de la Brabus au inceput in forta si acest an, compania din Bottrop prezentand la Geneva Motor Show 2011 nu mai putin de trei creatii capabile sa iti taie rasuflarea : primul pachet de tuning pentru noul Mercedes CLS, impresionantul supercar 700 Biturbo si, ultimul dar nu cel din urma, extremul off-roader 800 Widestar.

Distribuie pe Facebook
mai multe