Brabus modifica noul Mercedes CLS pentru Geneva Motor Show

Brabus modifica noul Mercedes CLS pentru Geneva Motor Show
In cazul in care te afli de partea celor care au impresia ca noul Mercedes CLS arata de parca ar fi fost desenat de un minor asiatic, germanii de la Brabus planuiesc sa iti demonstreze ca, in cele din urma, te-ai inselat.
Distribuie pe Facebook
Nu, tunerul din Bottrop nu a adus inca in discutie noul Rocket, ci planuieste sa ne cucereasca cu un pachet subtil, dar elegant in acelasi timp. Asadar, spoilerul fata nu se bucura chiar de cel mai agresiv design pe care l-ai intalnit vreodata, ci mai degraba beneficiaza de o prelungire ce poate fi cu greu observata. In partea din spate, lucrurile stau la fel si coupe-ul cu patru usi din Stuttgart se lauda doar cu prezenta unui simplu difuzor, acompaniat de un eleron de dimensiuni reduse, ce continua linia portbagajului.

Mercedes CLS by Brabus

Acelasi stil deloc vulgar a fost adoptat si in partea laterala, acolo unde noul Mercedes CLS by Brabus se va face remarcat prin ale sale praguri laterale, combinate cu aripi fata modificate. Nota finala este data de jantele pe 20 inci, ce vin la pachet impreuna cu o suspensia mai joasa, ce coboara garda la sol cu pana la 35 milimetri. Interiorul continua ideea de tuning subtil prezenta la exterior, viitorii clienti putand opta aici pentru volan in combinatie piele/lemn, pedale din aluminiu, praguri iluminate, vitezometru gradat pana la 340 km/h, sistem multimedia si diverse insertii de lemn sau fibra de carbon.

Mercedes CLS by Brabus

Credeai ca asta e tot? Nici vorba. Germanii de la Brabus au operat o serie de modificari si sub capota noului Mercedes CLS, versiunea CLS250 CDI BlueEFFICIENCY beneficiind acum de 31 cai putere in plus si un cuplu maxim de 560 Nm. Pentru varianta CLS350 CDI BlueEFFICIENCY, tunerul german ofera kitul de putere ECO PowerXtra D6S - in traducere libera, asta inseamna pana la 313 cai putere si 690 Nm, acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 5.9 secunde si viteza maxima de 250 km/h.

Mercedes CLS by Brabus

Noul Mercedes CLS by Brabus va debuta in premiera pe 1 martie, la Geneva Motor Show 2011.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Mercedes CLS by Brabus - Galerie Foto
mai multe