Doliu in lumea tuningului: Richard Hamann s-a stins din viata

Doliu in lumea tuningului: Richard Hamann s-a stins din viata
Dupa asasinarea lui Uwe Gemballa, eveniment nefericit petrecut anul trecut, o noua veste trista loveste lumea tuningului: Richard Hamann, fondatorul celebrei companii Hamann Motorsport, a incetat din viata pe data de 17 martie, la varsta de 53 ani.
Distribuie pe Facebook
Joia trecuta, in urma unei boli severe, Richard Hamann a incetat din viata la varsta de doar 53 ani. Este o veste cu atat mai trista pentru iubitorii tuningului, mai ales dupa ce Uwe Gemballa, fondatorul companiei Gemballa, a fost gasit anul trecut fara suflare in Africa de Sud. Plecat mult prea devreme dintre noi, Richard Hamann lasa un mare gol in sufletul companiei pe care a infintat-o acum aproximativ 25 ani, dar si in sufletul pasionatilor de tuning de inalta calitate.

Pe langa transformarea unor modele precum BMW, Mercedes, Lamborghini, Porsche (iar lista poate continua) in adevarate opere de arta, Richard Hamann fost si un actor important al motorsportului timp de mai bine de 20 de ani. A participat in peste 700 de curse (Grupa C, DTM si Formula 3), dintre care 300 le-a incheiat in top trei - in peste 100 de curse a iesit pe locul 1.

Revenind la compania pe care a infiintat-o, Hamann Motorsport anunta ca isi va continua activitatea asa cum si-ar fi dorit fondatorul sau. Chiar si asa, lumea tuningului nu va mai fi la fel de bogata fara marele Richard Hamann. ODIHNEASCA-SE IN PACE!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte Stiri Tuning DATA PUBLICĂRII: 22 Martie 2011