Mopar lanseaza primele accesorii pentru Alfa Romeo Giulia

Mopar lanseaza primele accesorii pentru Alfa Romeo Giulia
  • Primele accesorii pentru noua Alfa Giulia vin de la Mopar
  • Americanii au pregatit diverse modificari tehnice si estetice
  • Clientii pot opta inclusiv pentru accesorii de imbracaminte
Distribuie pe Facebook

Mopar, divizia oficiala de accesorii a celor de la Fiat Chrsyler Automobiles, a pus mana pe noua Alfa Romeo Giulia si a lansat ultimele upgrade-uri pentru frumoasa italianca.

Mopar a pregatit pentru Alfa Romeo Giulia aproximativ 80 de imbunatatiri vizuale, incepand cu grila radiatorului, capacele oglinzilor, nuca schimbatorului de viteze si ornamentul pragului inscriptionat cu numele marcii, fabricate din fibra de carbon.

Cei care nu detin varianta de top Quadrifoglio pot opta pentru un pachet exterior care include o prelungire pentru bara fata, praguri modificate si un difuzor la bara spate.

Alte elemente care vor completa pachetul propus de Mopar sunt capacele de la valvele cauciucurilor cu logo-ul Alfa Romeo si busonul de la ulei din aluminiu. Jantele au suferit si ele modificari si sunt disponibile acum in 3 marimi, de la 17 la 19 inchi.

Pentru cei care au un mod activ de viata si practica vreun sport, Giuliei ii poate fi atasat un portbagaj pe plafon sau diferite suporturi pentru ski-uri, placa de surf, kaiac sau biciclete.

Mopar propune si elemente active si pasive de siguranta precum senzori de parcare, prezoane anti-furt si scaune de copii, pentru a completa pachetul.

Pentru fanii inraiti, divizia de accesorii a grupului italian vine inclusiv cu accesorii de imbracaminte si bijuterie. Acestea includ tricouri polo, hanorace sau portmonee, toate fabricate din materiale de calitate intalnite in modelele Alfa Romeo.

Accesorii Mopar pentru Alfa Romeo GiuliaAccesorii Mopar pentru Alfa Romeo Giulia

Accesorii Mopar pentru Alfa Romeo Giulia

Distribuie pe Facebook
mai multe