Noua colectie de jante OZ Racing, lansata oficial pe piata din Romania

Noua colectie de jante OZ Racing, lansata oficial pe piata din Romania
La mijlocul acestei saptamani, in cadrul propriului showroom din Otopeni, oficialii Forza Rossa au dezvaluit in premiera nationala cea mai noua creatie a italienilor de la Ferrari, impresionantul Grand Tourer F12 Berlinetta. De asemenea, tot cu ocazia acestui eveniment, publicul auto din Romania a mai putut face cunostinta si cu noua colectie de jante OZ Racing, disponibila la vanzare incepand cu data de 27 februarie 2013.
Distribuie pe Facebook

Pasionatii de tuning din Romania au un nou motiv de bucurie. Oficalii OZ Racing au dezvaluit la mijlocul acestei saptamani, cu ocazia lansarii nationale a impresionantului Ferrari F12 Berlinetta, noua colectie de jante OZ Racing 2013, ce va fi disponibila la vanzare incepand cu data de 27 februarie a anului curent.

Jante OZ Racing - Eveniment lansare Ferrari F12

Astfel, pe langa impunatoarea creatie a constructorului italian, cei prezenti miercuri in cadrul showroom-ului Forza Rossa din Otopeni au mai putut admira si jantele Mito Roso pe 20 inci, dedicate exclusiv automobilelor din Maranello, dar si janta folosita de monoposturile folosite de Scuderia Ferrari in Marele Circ. De asemenea, de la grandiosul eveniment nu au lipsit nici modelele Superforgiata, Formula HLT, Monaco HLT, Sahara 5/6, Superturismo GT in noua finisare grigio corsa, X5B, Quaranta, David sau Italia 150.

Jante OZ Racing - Eveniment lansare Ferrari F12

Principalele noutati OZ Racing pe anul 2013 sunt urmatoarele:

  • OZ SUPERFORGIATA

- O adevarata piesa de colectie cu doar 7.2 kg, pe 8.5x19 inci, este si cea mai avansata in materie de design si tehnologie;

- SUPERFORGIATA este oferita in variantele CENTRE LOCK si cinci prezoane, cu dimensiuni de 19 si 20 inci, castigind astfel si mai multa exclusivitate in a echipa modele sofisticate precum Audi RS4, RS6, R8; BMW M5, M6; Ferrari 430 Scuderia, 458 Italia; Lamborghini Murcielago, Gallardo; Nissan GT-R; Porsche 911 Turbo, prin noua finisare “CERAMIC POLISH” lansata.

Jante OZ Racing - Eveniment lansare Ferrari F12

  • OZ Formula HLT

- Sezonul 2012 marcheaza inceputul parteneriatului dintre OZ si Scuderia Ferrari, cea mai titrata echipa din F1. Divizia de cercetare si dezvoltare a OZ Tech Lab™ a reusit o creatie de exceptie prin noua janta OZ FORMULA HLT, inspirata la nivel de design si tehnologie cu cea a monopostului din F1;

- Janta Formula HLT, disponibila pe diametrele 17”, 18”, 19” si 20”, va fi oferita in finisarea Grigio Corsa.

Jante OZ Racing - Eveniment lansare Ferrari F12

  • OZ SUPERTURISMO GT - Noua finisare GRIGIO CORSA

- SUPERTURISMO GT este janta emblematica in lumea curselor de raliuri, nemaiavand nevoie de nici o introducere;

- Alegerea ideala pentru cei ce vor sa faca un upgrade tehnic si stilistic la o masina compacta gen VW GOLF si POLO, PEUGEOT 206/307, ALFA 147, CITROEN C3 sau RENAULT CLIO si multe altele.

Jante OZ Racing - Eveniment lansare Ferrari F12

  • OZ MONACO HLT

- Puternica si usoara, facuta pentru SUV-uri si sedanuri mari, OZ prezinta MONACO HLT si completeaza gama de jante special destinate segmentului in crestere al SUV-urilor si sedanurilor mari, de la 19-22 in finisarea grigio corsa.

- Durabilitate, flexibilitate, rezistenta si greutate redusa: acestea sunt cuvintele cheie, care descriu noua janta MONACO HLT.

- Principalele caracteristici includ:

HLT(High Light Technology): procesul de productie care face posibila atingerea caracteristicilor mecanice similare cu cele ale jantelor forjate;

Efectul "Bow Cut": o anume curbura a flanselor cu efect direct in reducerea in greutate si atingerea unui design fluid;

Interaxa infundata: o concavitate mai pronuntata a zonei de prindere pe butucul rotii, ceea ce permite reducerea greutatii si obtinerea unui look special;

Inel adaptor OZ: permite inlocuirea capacului central cu alte capace originale de producator auto

Jante OZ Racing - Eveniment lansare Ferrari F12

Aceste modele, alaturi de celelalte noutati ale grupului OZ din colectiile MSW ( Motor Sport Wheels since 1985) si Sparco Wheels, vin in intampinarea celor ce stiu si apreciaza designul, siguranta si calitatea.

Mai multe detalii pe www.jantealuminiu.ro., partenerul OZ Racing din Romania, la adresele:

Boissigny Auto Distribution

www.jantealuminiu.ro

www.ozracing.ro

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Jante OZ Racing - Eveniment lansare Ferrari F12
mai multe
Publicat în categoria: Alte Stiri Tuning DATA PUBLICĂRII: 8 Februarie 2013