PREMIERA: Oz Racing si Borbet Gmbh prezinta 'vedetele' anului 2013

PREMIERA: Oz Racing si Borbet Gmbh prezinta 'vedetele' anului 2013
Miercuri, la data de 27 februarie 2013, in cadrul showroom-ului Forza Rossa din Otopeni, Boissigny Auto Distribution a organizat un eveniment special, unde au putut fi admirate cele mai noi modele de jante ale renumitilor producatori europeni Oz Racing si Borbet Gmbh. De asemenea, de pe "podium" nu au lipsit nici cele mai vandute si mai apreciate modele din colectiile Oz Racing, OZ X-line, Sparco Wheels, MSW sau Borbet.
Distribuie pe Facebook

Pe langa prezentarea celor mai noi creatii marca Oz Racing si Borbet Gmbh, un alt scop al evenimentului organizat de Boissigny Auto Distribution in cadrul showroom-ului Forza Rossa din Otopeni a fost analiza tehnologiilor si a omologarilor TUV/KBA care stau la baza jantelor, respectiv a standardelor de calitate de care beneficiaza aceste marci.

Totodata, au fost abordate si probleme specifice pieteti romanesti, precum prezenta produselor no-name si nesigure atat pentru autoturisme, cat si pentru cei care le conduc, dar si alte subiecte dintre cele mai interesante.

Despre Oz Racing si Borbet Gmbh:

Ambele grupuri sunt trendsetteri pe directiile lor de business: Oz Racing incheie un nou an cu o serie de victorii rasunatoare in lumea sporturilor cu motor - F1, WRC, Le Mans, DTM, Indy Car, reprezentand totodata si un etalon in materie de design si tehnologie, in timp ce Borbet se distanteaza ca cel mai cel mai mare producator european de jante de prim montaj (OEM) - productie de 16 milioane de unitati in 2012.

De asemenea, recunoasterea excelentei Borbet in afaceri, a fost punctata si prin inserarea marcii in catalogul "Top branduri germane de succes", alaturi de nume precum BMW, Adidas, Rimowa, Allianz, Deutsche Bank, TUV Sud, Siemens, Peek & Cloppenburg si asa mai departe.

Anul trecut, Borbet a implinit jumatate de secol de activitate, cinci decenii de cand produce jante "nemtesti". Mai mult de-atat, Borbet este prezent in Germania si pe alte directii de business inca din anul 1881.

Lansare Borbet si OZ Racing

Lansare Borbet si OZ Racing

Lansare Borbet si OZ Racing

Lansare Borbet si OZ Racing

Lansare Borbet si OZ Racing

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Lansare Borbet si OZ Racing
mai multe