Primul tuning pentru Ford Mondeo TDCi Bi-Turbo. Care sunt rezultatele

Primul tuning pentru Ford Mondeo TDCi Bi-Turbo. Care sunt rezultatele
  • Mcchip-DKR anunta un plus de 25 CP pentru noul Ford Mondeo 2.0 TDCi Bi-Turbo
  • Cuplul maxim al motorului bi-turbodiesel a crescut cu 56 Nm, pana la 506 Newton-Metri
  • Optiunea cu pricina costa 749 euro si ofera inclusiv o viteza maxima de 234 kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

Nemultumit cu performantele noului Ford Mondeo 2.0 TDCi Bi-Turbo? Compania germana Mcchip-DKR are solutia: o resoftare a unitatii de control si un total de 235 CP.

Asemeni celei mai recente generatii a iconicului Volkswagen Passat, si noul Ford Mondeo este disponibil la vanzare alaturi de o motorizare bi-turbodiesel cu capacitate cilindrica de doi litri.

Spre deosebire insa de rivalul sau german, modelul producatorului auto din Detroit ofera numai 210 cai putere, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h pare sa dureze o vesnicie.

Industria tuningului vine, din fericire, cu o rezolvare la aceasta neplacuta problema, compania Mcchip-DKR anuntand recent o resoftare a unitatii de control si un plus de 25 CP, respectiv 56 Nm.

Pentru a se bucura de cei 235 cai putere si 506 Newton-Metri rezultati in urma acestui tratament, clientii noului Ford Mondeo TDCi Bi-Turbo vor avea de scos din buzunare 749 euro.

O nimica toata daca este sa tinem cont ca pretul unui astfel de model porneste de la 30.700 euro (TVA inclus) pe piata auto din Romania, doar echiparea Titanium oferind aceasta motorizare de top.

Din pacate, nu avem niciun fel de informatie despre modul in care a evoluat timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h, insa stim ca viteza maxima a urcat pana la 234 km/h.

Ca o scurta comparatie, un Ford Mondeo 2.0 TDCi Bi-Turbo atinge 228 kilometri pe ora in versiunea standard, in timp ce sprintul 0 - 100 km/h dureaza undeva in jurul a opt secunde si jumatate.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Ford Mondeo TDCi de la Mcchip-DKR
mai multe