Tuning Renault: K-Tec Racing modifica ultimul Megane RS, obtine 305 cai putere

Tuning Renault: K-Tec Racing modifica ultimul Megane RS, obtine 305 cai putere
Desi se mandreste cu titlul de cel mai rapid automobil cu tractiune fata de la Nurburgring, ultimul Renault Megane RS continua sa fie imbunatatit permanent de companiile de tuning din intreaga lume. Drept urmare, multumita celor de la K-Tec Racing, hot-hatch-ul constructorului din Hexagon se poate lauda acum si cu legitimatia de membru a clubului 300+ CP.
Distribuie pe Facebook

Bucurandu-se inca din fabrica de cifre precum 265 cai putere si 360 Newton-Metri, cifre obtinute cu ajutorul unui propulsor turbo de doi litri, modelul Renault Megane RS Trophy impresioneaza in primul rand datorita performantei sale obtinute la Nurburgring. Mai exact, cu un timp de doar 8 minute si 7.97 secunde, hot-hatch-ul constructorului francez este cel mai rapid automobil cu tractiune fata din istoria circuitului german. Lista cu specificatii tehnice nu se incheie insa aici, ci continua cu acceleratia de la 0 la 100 km/h ce se realizeaza in nici mai mult, nici mai putin de sase secunde, respectiv viteza maxima de 254 kilometri pe ora.

De asemenea, situatia se prezinta la fel de roz si pentru cei care cauta o doza extra de performanta. Multumita specialistilor britanici de la K-Tec Racing, care s-au pus pe optimizarea unitatii de control a unitatii 2.0 turbo si instalarea unui nou filtru de aer, modelul Renault Megane RS Trophy se mandreste acum si cu o legitimatie de membru a clubului 300+ CP. Intr-o alta ordine de idei, in urma tratamentului suferit, hot-hatch-ul constructorului din Hexagon se lauda cu un plus de aproximativ 40 CP, ceea ce duce la un total de 305 cai putere.

Din pacate, noile cifre aflate in stransa legatura cu acceleratia de la 0 la 100 km/h, respectiv viteza maxima nu au fost inca facute publice. Cu toate acestea, este bine de stiut ca tratamentul K-Tec Racing destinat modelului Renault Megane RS Trophy se ridica la un cost de 414 lire sterline.

Distribuie pe Facebook
mai multe