Care sunt cele mai ieftine asigurari RCA pentru masina ta?

Care sunt cele mai ieftine asigurari RCA pentru masina ta?
Este de asteptat ca asigurarile auto obligatorii (RCA) sa se scumpeasca in acest an fata de 2010 dar, practic, daca ne uitam in piata, firmele vin cu oferte si reduceri de preturi consistente la inceput de an sau chiar cu tombole si concursuri pentru a atrage un numar cat mai mare de clienti.
Distribuie pe Facebook
Ca regula generala, soferii care n-au facut accidente, cei care locuiesc la tara si cei care au multi ani in spate de condus au toate sansele sa plateasca mai putin pentru asigurarea obligatorie a masinii.

In schimb, cei care locuiesc si circula in orase mai aglomerate, cei care au accidente la activ si cei care sunt incepatori vor scoate mai multi bani din buzunar.

Daca facem un sondaj printre societatile de asigurari constatam ca, de exemplu, un sofer in varsta de 30 de ani, care are permis de cel putin 10 ani si care conduce un autoturism cu un motor de pana la 1.600 de centimetri cubi va plati pentru o asigurare valabila 12 luni intre 400 si 640 de lei.

Mai departe, daca puterea motorului e mai mare, creste si valoarea primei de asigurare. La fel de mult conteaza si priceperea soferului, dar si drumurile pe care circula.

Ca oferte, la Allianz Tiriac, daca incheiati o asigurare pe tot anul 2011 pana la sfarsitul lunii ianuarie, puteti beneficia de o reducere de 15%.

In cazul companiei Astra Asigurari, pentru un autovehicul cu o capacitate cilindrica de pana la 1.400 cmc, persoanele fizice vor plati 408 lei pentru o asigurare obligatorie pe 12 luni. Proprietarii de masini cu motoare de pana la 1.600 cmc vor plati 528 de lei , iar pentru masinile cu motoare cu capacitate de pana la 1.800 cmc oferta este de 576 lei.

Compania de asigurari Generali are in aceasta perioada o campanie in care toti proprietarii auto care au copii minori beneficiaza reduceri de pana la 25% la incheierea unei polite RCA pana in februarie.

Campania vine si cu o tombola al carei mare premiu este o excursie la Disneyland in Paris.

Sunt si oferte de asigurari auto obligatorii care pot fi platite in rate.

BCR Asigurari vinde primul RCA cu plata in sase rate si dobanda zero clientilor care platesc cu cardul de credit BCR. In plus, clientii vor putea primi, din partea BCR Asigurari, un GPS prin tragere la sorti. Oferta este valabila pana la finele lunii ianuarie 2011.

Sursa: incont.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 7 Ianuarie 2011