Chevrolet Trax, pregatit pentru premiera mondiala de la Paris

Chevrolet Trax, pregatit pentru premiera mondiala de la Paris
Distribuie pe Facebook
Interior modern, bine organizat si flexibil
Sunt disponibile trei variante de motoare: un motor turbo pe benzina de 1,4 l, un motor pe benzina de 1,6 l, precum si un motor diesel de 1,7 l
Sunt disponibile versiuni cu sistem de tractiune integrala, pentru off-road
Sistemul infotainment Chevrolet MyLink cu o aplicatie speciala de navigatie
Chevrolet a inventat SUV-ul cu peste 75 de ani in urma, odata cu lansarea modelului Suburban Carryall, in 1935. Peste doar cateva saptamani, nou-noutul Chevrolet Trax va avea premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris, pe 27 septembrie. Trax va intregi oferta Chevrolet de SUV-uri, alaturi de modelul Captiva.
"Marca Chevrolet este recunoscuta de multe decenii pentru SUV-urile sale abile si fiabile. Modelul Trax va asigura toate avantajele traditionale ale marcii Chevrolet si multe altele. Acesta este un SUV de dimensiuni mici modern, extrem de versatil si in acelasi timp eficient din punct de vedere al consumului de carburant", a declarat Susan Docherty, Presedinte si Director General al Chevrolet Europe. "Trax este expresia moderna a uneia dintre competentele de baza ale Chevrolet, anume producerea si vanzarea unor SUV-uri de exceptie", a afirmat Docherty.
Cu o lungime de 4.248 mm, latime de 1.776 mm si un ampatament de 2.555 mm, noul SUV de dimensiuni mici de la Chevrolet are o caroserie cu linii puternice care denota agilitate si mobilitate.
Trei motoare cu consum redus de carburant

Modelul Trax ofera spatiu suficient pentru cinci persoane. Va asigura o dinamica de conducere in concordanta cu cerintele urbane, dar va oferi, atunci cand este necesar, posibilitatea de a conduce pe teren accidentat.
Gama de motoare va include o unitate pe benzina cu supraalimentare de 1,4 l, un motor pe benzina de 1,6 l, precum si un motor turbo-diesel de 1,7 l. Motorul turbo pe benzina de 1,4 l este combinat cu o transmisie manuala cu sase trepte de viteza, dezvolta o putere de 140 cp (103 kW) si genereaza un cuplu maxim de 200 Nm. Sistemul de tractiune integrala este disponibil pentru variantele cu motoare turbo pe benzina de 1,4 l sau diesel de 1,7 l.
Motorul diesel de 1,7 l va dezvolta o putere de 130 cp (96 kW) si un cumplu maxim de 300 Nm. Toate sistemele de propulsie cu transmisie manuala sunt echipate cu sistem Start/Stop. Atat motorul diesel de 1,7 l, cat si cel turbo pe benzina de 1,4 l* vor fi disponibile si cu o transmisie automata cu sase trepte de viteza.
Habitaclul ofera o flexibilitate unica a spatiilor de depozitare si o conectivitate de exceptie

Interiorul modelului Trax degaja un rafinament clasic si este completat de dotari de confort utile, cum ar fi panoul de instrumente care imbina afisajele digitale cu cele analogice.
Noul Trax ofera posibilitati multiple de depozitare. Pe langa portbagaj, care are un volum de 358 l, acestea includ diverse compartimente, deasupra si pe ambele laturi ale consolei centrale, precum si o cuva disponibila sub scaunul pasagerului. Sub podeaua portbagajului este disponibil un spatiu suplimentar pentru depozitare.
Pe langa scaunele din spate, ce pot fi rabatate in raport de 60/40, scaunul pasagerului din fata poate fi pliat, asigurand o flexibilitate sporita in acest segment de autovehicule. In total sunt disponibile opt combinatii de asezare a scaunelor.
Nivelurile de echipare superioare vor fi dotate standard cu sistemul Chevrolet MyLink. Chevrolet MyLink este un sistem infotainment care afiseaza continutul smartphone-ului pe un ecran tactil color, cu rezolutie inalta si o diagonala de sapte inch. Incepand din iarna viitoare, sistemul MyLink va include o aplicatie pentru navigatie, ce va putea fi descarcata pe smartphone-uri compatibile. Aceasta va afisa ruta calculata de smartphone pe ecranul tactil al sistemului.
Siguranta maxima

O gama larga de sisteme de siguranta pasiva si activa, disponibile standard, va asigura protectia eficienta a ocupantilor in eventualitatea producerii unui accident. Modelul Trax va fi echipat cu sase airbaguri, sistem de control electronic al stabilitatii (ESC), inclusiv un sistem de asistenta la pornirea in rampa (HSA), sistem de control al tractiunii (TC), un sistem de antiblocare la franare (ABS) cu distributie electronica a fortei de franare. Asistenta pentru stabilizarea remorcii (TSA) si sistemul de control la deplasarea in panta (HDC) reprezinta dotari standard pentru autovehiculele cu nivelul de echipare LT.
*va fi disponibil ulterior, in 2013
Date tehnice preliminare (status: august 2012)
Despre Chevrolet
Chevrolet este cea mai mare marca internationala a companiei General Motors, cu vanzari anuale de peste patru milioane de autovehicule in peste 140 de tari. Este cea de-a patra marca auto internationala in materie de vanzari si, de asemenea, una din marcile cu cea mai rapida dezvoltare din lume. Autovehiculele Chevrolet imbina designul avangardist cu performanta, inovatia si caracterul practic. Acestea ofera un raport calitate-pret excelent. Infiintata in anul 1911 in S.U.A. de catre emigrantul elvetian Louis Chevrolet, marca si-a aniversat centenarul in 2011. In Europa, marca a fost relansata in 2005. In Europa Centrala si de Vest, marca este reprezentata de o retea formata din 2.500 de centre de vanzari si service. Gama Chevrolet destinata pietei europene cuprinde autovehiculul de oras Spark, modelul de mici dimensiuni Aveo sedan si hatchback, modelul compact Cruze sedan si hatchback, MPV-ul de familie Orlando, SUV-ul Captiva, legendarele modele sport Camaro si Corvette, precum si Volt, autovehiculul electric cu autonomie extinsa. In 2012 Chevrolet lanseaza modelul Cruze station wagon si modelul sedan de clasa medie Malibu. Puteti gasi mai multe informatii despre Chevrolet accesand Chevrolet.Media.ro sau www.chevrolet.ro


Distribuie pe Facebook
mai multe