Ferodo ajuta atelierele de service la inspectarea sistemului de franare

Ferodo ajuta atelierele de service la inspectarea sistemului de franare
Tehnologiile de varf OE ale acestei marci sunt acum disponibile impreuna cu o gama larga de informatii tehnice pentru oferirea unor reparatii de nivel superior a sistemelor de franare.
Distribuie pe Facebook
Echipa Federal-Mogul, responsabila pentru piesele de franare Ferodo(r), ajuta atelierele de service auto si mecanicii sa aiba controlul asupra fiecarei operatiuni de reparare a franei. Noul slogan al marcii - "Ai controlul*" - transmite perfect acest beneficiu al clientului.
Federal-Mogul a realizat cercetari extinse privind nevoile de schimbare ale atelierelor de service auto si ale mecanicilor si a descoperit ca, desi clientii prefera tehnologiile de varf si calitatea echipamentului original al marcii Ferodo, o serie de necesitati nu sunt satisfacute.
Silvano Veglia, Director pentru Produse ale Sistemului de Franare - Federal-Mogul Europa, Orientul Mijlociu si Africa, a declarat: "Pe masura ce sistemele de franare devin mai sofisticate, profesionistii din atelierele de service se confrunta cu un numar descurajant de provocari privind diagnosticarea si reparatia. In calitate de lider global in tehnologia de franare, este responsabilitatea noastra sa furnizam asistenta de care au nevoie clientii nostri pentru a asigura compatibilitatea superioara a franei cu fiecare model de vehicul. Luam masuri pentru a raspunde acestei cereri a pietii."
Pentru initiativa sa privind asistenta clientilor, echipa Federal-Mogul a efectuat cercetari independente extinse concentrandu-se asupra caracteristicilor de performanta ale placutelor de frana Ferodo, precum si asupra produsele mai multor competitori. Rezultatele acestor studii - care au examinat caracteristici precum distanta de oprire, reactia pedalei si zgomotul franarii - sunt comunicate pentru a ne asigura ca tehnicienii au acces la beneficiile unice ale produselor Ferodo pentru fiecare aplicatie.
Echipa Federal-Mogul a studiat si provocarile privind procesul de diagnosticare si reparare a franei din cadrul atelierelor de service. In urma concluziilor, Federal-Mogul a dezvoltat un portofoliu nou de materiale si ilustratii tehnice pentru a contribui la diminuarea numarului de vizite pentru repararea franei.
Hayley Elwen, Brand Manager pentru Produse ale Sistemului de Franare, Europa, Orientul Mijlociu si Africa, a declarat: "Acesta este nivelul de control de care au nevoie mecanicii in prezent - acestia doresc acces rapid la informatii precise, actualizate, care ii vor ajuta sa dea un diagnostic corect si sa repare orice problema a sistemului de franare. Am concentrat energia si timpul echipelor noastre de asistenta tehnica asupra dezvoltarii informatiilor pentru diagnosticare corecta si reparare rapida si a altor materiale concepute pentru a permite mecanicilor sa finalizeze mai multe reparatii de frana de inalta calitate in fiecare zi."
Printre materialele noi privind marca de produse Ferodo, care sunt acum disponibile, se numara o serie de fise tehnice detaliate care solutioneaza o varietate de probleme importante privind performanta franarii. Aceste materiale includ informatii despre zgomot si pierderea puterii de oprire, diagrame de identificare a unei game largi de probleme inregistrate la placutele si discurile de frana, dar si solutiile asociate si ghiduri complete, cu ilustratii despre montajul franei, pentru numeroase modele de vehicule populare.
De asemenea, Federal-Mogul va lansa un website pentru mecanici - www.myferodo.com - pentru a servi ca o sursa online comoda de informatii despre reparatiile franelor. Acest site nou va oferi un continut tehnic util si bogat, inclusiv ghiduri de reparatie, sfaturi si alte materiale care pot fi descarcate pentru a fi utilizate usor in ateliere.
Compania lanseaza aceasta initiativa odata cu "Control Kit-ul" marca Ferodo, care ofera o gama larga de materiale atractive si informative pentru punctul de vanzare, informatii tehnice si documentatie pentru consumator, conceputa sa ajute proprietarii de vehicule sa inteleaga caracteristicile si beneficiile esentiale ale placutelor de frana si ale produselor conexe de cea mai buna calitate.

Pentru informatii suplimentare privind gama in crestere de produse si sfaturi tehnice Ferodo, contactati furnizorul de produse de franare Ferodo sau reprezentantul Federal-Mogul. Informatii privind utilizarea produsului sunt disponibile prin catalogul electronic www.fmecat.eu.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 6 Octombrie 2010