Geneva: Wiesmann MF4 Roadster

Geneva: Wiesmann MF4 Roadster
Parfumul vremurilor rafinate si de demult poate fi mirosit la Geneva (stiu, mai intai la fetele prezente la Salon pentru a coafa niste masini deja superbe), deoarece firma de design Wiesmann tocmai a prezentat modelul sport Roadster MF
Distribuie pe Facebook
Geneva: Wiesmann MF4 Roadster

Parfumul vremurilor rafinate si de demult poate fi mirosit la Geneva (stiu, mai intai la fetele prezente la Salon pentru a coafa niste masini deja superbe), deoarece firma de design Wiesmann tocmai a prezentat modelul sport Roadster MF4 echipat pentru vremurile moderne in care traim.

Wiesmann este una dintre acele firme de design auto pentru masinile sport, despre care nu iti amintesti prea multe. Dar poate ar merita putin mai multa atentie. Acestia realizeaza manual automobile la fabrica lor funky din Dlmen, Germania.

n cazul in care titulatura de roadster, litera M si numarul 4 te fac sa te gandesti la BMW, acest lucru nu este tocmai accidental. Versiunea MF4-S are la bord un motor V8 de 4,0 litri imprumutat de la (E92) BMW M3. Acest motor produce 420 de cai putere si are un cuplu de 400Nm pentru cele 1.310 kg pe care le plimba dupa domnia sa.

Modelul standard MF4 are in el un motor V8 de 4,8 litri, de asemenea, luat tot de la BMW si care genereaza 367CP si un cuplu de 490Nm.

Panourile laterale ale MF4 Roadster sunt realizate din materiale compozite usoare, ranforsate cu fibra de sticla. Sasiul este din aluminiu, iar automobilul are doua tevi de esapament realizate din otel inoxidabil. Numai materiale specializate dupa cum puteti vedea.

Preturile pentru MF4 si MF4-S sunt de 128.000 de euro si, respectiv, 137.000 euro. Stiu ca v-am lovit in cap cu aceasta ultima propozitie, dar prezentarea ei se numeste informare corecta.
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Geneva: Wiesmann MF4 Roadster
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 6 Martie 2009