Saab 9-5 Griffin Edition vine la Detroit

Saab 9-5 Griffin Edition vine la Detroit
Saab va dezvalui in luna ianuarie, la Salonul Auto de la Detroit, o noua editie speciala ce are la baza modelul 9-5. Denumita Griffin Edition, noua editie va fi propulsata de un motor de 2.3 litri si 260 cai putere si va putea fi echipata cu transmisie m
Distribuie pe Facebook
Saab va dezvalui in luna ianuarie, la Salonul Auto de la Detroit, o noua editie speciala ce are la baza modelul 9-5. Denumita Griffin Edition, noua editie va fi propulsata de un motor de 2.3 litri si 260 cai putere si va putea fi echipata cu transmisie manuala sau automata.

Noul Saab 9-5 Griffin Edition beneficiaza la exterior de insertii de crom mat la nivelul grilei si al farurilor cu xenon, jante pe 17 inci, sigle Griffin, eleron si bare acoperis (pentru versiunea SportCombi), in timp ce interiorul are un finisaj lucios si vine cu scaune, volan si frana de mana imbracate in piele.

Saab 9-5 Griffin Edition va fi disponibil la dealerii Saab incepand cu ianuarie 2009 si va avea un pret de pornire de 42.775 dolari pentru versiunea Sedan, respectiv 44.045 dolari pentru versiunea SportCombi.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 29 Decembrie 2008