Silverstone, dificil dar spectaculos pentru Robert Visoiu

Silverstone, dificil dar spectaculos pentru Robert Visoiu
Distribuie pe Facebook
Robert Visoiu va concura in acest week-end in cea de a patra etapa a seriei GP3, pe circuitul britanic de la Silverstone.

Traseul din Albion este unul pe care pilotul Jenzer Motorsport a rulat in urma cu doar cateva luni, in ultima sedinta de teste oficiale din presezon. In cele doua zile de teste, Robert s-a acomodat foarte repede cu pista britanica.

In prima zi a ocupat locul sapte in clasamentul general. In ziua a doua, la capatul a 30 de tururi parcurse, tanarul de 16 ani a fost al doilea, cu o jumatate de secunda mai lent decat Mitch Evans.

Configuratia circuitului de la Silverstone pare a fi una care avantajeaza stilul lui Robert Visoiu - multe viraje rapide, legate si portiuni de viteza. Din anumite puncte de vedere, Silverstone-ul poate fi comparat cu traseul de la Barcelona, unde Robert a urcat pe podium chiar la al doilea start.

"Circuitul de la Silverstone este unul foarte spectaculos, rapid. Din pacate pista a fost partial reasfaltata anul trecut, cand a fost adaugata noua aripa si a ramas destul de denivelata. Sesiunea de antrenamente va fi foarte importanta pentru reglarea suspensiilor in functie de aceste denivelari", a declarat Robert Visoiu.

Dupa trei etape in seria GP3, Robert este unul dintre cei mai constanti debutanti si ocupa locul 13 in clasamentul general, cu 16 puncte.

Antrenamentele oficiale de la Silverstone vor fi vineri, de la ora 10.30. Calificarile si prima cursa se vor alerga sambata, de la 11.45 respectiv 18.20, iar cursa a doua duminica, de la ora 10.30. Cele doua curse vor putea fi urmarite in direct pe Digi Sport 1.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 5 Iulie 2012