TechArt Magnum - Tuning pentru Porsche Cayenne Turbo S

TechArt Magnum - Tuning pentru Porsche Cayenne Turbo S
Tunerul german TechArt va prezenta saptamana viitoare la Salonul Auto de la Geneva noul Magnum, ce are la baza SUV-ul Porsche Cayenne Turbo S si vine cu o serie de modificari atat la nivelul performantelor cat si al aspectului. Desi Porsche Cayenne Turbo
Distribuie pe Facebook
Tunerul german TechArt va prezenta saptamana viitoare la Salonul Auto de la Geneva noul Magnum, ce are la baza SUV-ul Porsche Cayenne Turbo S si vine cu o serie de modificari atat la nivelul performantelor cat si al aspectului.

Desi Porsche Cayenne Turbo S este cel mai puternic SUV de serie, TechArt Magnum vine acum si cu mai multa putere. SUV-ul german beneficiaza de kit-ul de performanta T2.2, valoriile maxime crescand acum pana la 680 cai putere si 900 Nm. Ca rezultat, Magnum accelereaza de la 0 la 100 km/h in 4.2 secunde, de la 0 la 200 km/h in 14.5 secunde in timp ce viteza maxima este de 308 km/h. Alte modificari includ un nou body kit, o suspensie ce coboara garda la sol cu 30 mm si jante cu dimensiuni cuprinse intre 20 si 23 inci. Si daca exteriorul nu va fi pe placul tuturor atunci interiorul te lasa fara cuvinte, punctele forte fiind reprezentate de insertiile de piele si scaunele spate individuale.
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze TechArt Magnum - Tuning pentru Porsche Cayenne Turbo S
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 28 Februarie 2009