Cea mai mare despagubire RCA din Romania: 4 milioane de lei

Cea mai mare despagubire RCA din Romania: 4 milioane de lei
Cea mai mare despagubire RCA platita in Romania va fi acordata familiilor a doua fetite din orasul Stefanesti, care au fost victimele unui accident rutier tragic petrecut in anul 2009. Instanta de judecata a hotarat, in urma unui proces civil, ca partea vatamata sa fie despagubita cu 4 milioane de lei, adica aproximativ 1 milion de euro.
Distribuie pe Facebook
In urma accidentului de acum trei ani, o fetita in varsta de 4 ani a decedat iar cealalta, in varsta de 3 ani, a fost ranita grav. Vinovata pentru tragedie este sotia unui om de afaceri din judetul Arges, care a fost condamnata la doi ani de inchisoare cu suspendare.
Femeia a scapat si de achitarea despagubirii emise de magistrati, datorita asigurarii pentu raspundere civila.
Compania de asigurari a fost nevoita totusi sa plateasca cele peste 4 milioane de lei rudelor celor doua fetite, aceasta fiind cea mai mare acoperire a unei polite RCA achitata in Romania pana in prezent.
Simona Procopiu Predut, sotia unui afacerist argesean influent, se afla la volanul unui Audi Q7 achizitionat in leasing, pe firma, cand a pierdut controlul volanului pe o strada marginasa si a intrat intr-o groapa plina cu nisip, unde se jucau cele doua fetite.
Ancheta a consemnat faptul ca de vina pentru distragere a fost catelul femeii.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Asigurari auto DATA PUBLICĂRII: 13 Septembrie 2011