Inchiriere ATV-uri in Bucuresti: de ce sa iesi in natura cu un ATV?

Inchiriere ATV-uri in Bucuresti: de ce sa iesi in natura cu un ATV?
  • Este nevoie de permis categoria B
  • Poti inchiria cu ora sau cu ziua
  • Adrenalina si motorsport combinate cu natura
Distribuie pe Facebook

Daca iti plac adrenalina si iesirile in natura, cu siguranta te-ai gandit de multe ori cum sa le combini. Daca ai un ATV, poti iesi cand vrei tu pe orice teren accidentat, la munte sau la campie. Dar daca nu ai unul si vrei sa experimentezi iesirile pe teren accidentat, acolo unde un vehicul normal nu poate sa se descurce, poti apela la o solutie rapida si simpla: inchirierea unui ATV.

Inchirierea unui ATV poate fi o solutie perfecta pentru cineva care iubeste natura si adrenalina. Chiar daca ai o masina de off-road, nu poti ajunge cu ea peste tot, cum ar fi in varful unui munte sau pe anumite drumuri forestiere izolate, pline de noroi. De departe, cel mai potrivit vehicul este un ATV, adica un vehicul pentru tot-teren, de unde vine si abrevierea. Este un vehicul usor, cu tractiune 4x4, cu multe sisteme tehnice care te vor scoate din orice impotmolire in teren. Trebuie stiut insa ca nu este si un vehicul ieftin, adica un ATV decent cu motor mai mare de 500cmc, costa cam cat un Logan nou din reprezentanta. Asadar, nu toata lumea isi permite sa detina unul si sa il intretina.

Inchiriere ATV Bucuresti

Dar mai toata lumea isi permite sa inchirieze un ATV atunci cand are chef de distractie. Sa zicem ca vrei sa inchiriezi un ATV in Bucuresti pentru cateva ore, sa te plimbi pe drumuri laturnalnice, de pamant, prin paduri, acolo unde nu ai acces cu masina personala. Sau poate vrei sa il iei pentru o zi intreaga, sa te duci la munte si sa faci un traseu montan deosebit, sa ajungi la altitudini de peste 2000 de metri si sa faci niste poze memorabile. Sau poate vrei sa petreci un week-end intreg undeva, departe de civilizatie si mediul urban, ocazie cu care poti inchiria un ATV pentru tot week-endul.

De ce sa inchiriezi un ATV?

In primul rand, ca sa iti faci damblaua, sa iti satisfaci pofta de adrenalina si pasiunea pentru natura si motorsport. In al doilea rand, il inchiriezi ca sa nu ai griji legate de ratele platite pentru unul nou, costurile cu intretinerea, transportul, depozitarea si asa mai departe. Cand inchiriezi un ATV, te sui pe el fara griji, te distrezi si te plimbi unde vezi cu ochii, dupa care il returnezi si iti vezi de treaba, fara sa te mai preocupe grija unui vehicul suplimentar in dotarea familiei.

Insa, cel mai bun motiv pentru care trebuie sa inchiriezi un ATV este faptul ca te va duce in locuri pe care nu credeai vreodata sa le vezi. Adica acolo unde mai poti urca doar cu motociclete de cross sau, eventual, pe spinarea unui magar. In varf de munte, pe drumuri forestiere pline de sleauri si pietre, unde nu s-ar descurca niciun autoturism de off-road, oricat de scump ar fi el. Un ATV este usor, ingust si puternic. Are tractune 4x4, iar daca dai de bucluc, poti pune cutia de transfer in modul Low, care iti va permite sa abordezi pante abrupte sau obstacole dificile. Daca nici asta nu e suficient, poti bloca de la buton diferentialul pe puntea fata. Daca e groasa treaba, poti bloca si diferentialul fata. Si daca te-ai afundat cumva in noroi pana la gat, scoti frumos troliul cu care vine ATV-ul din fabrica, te legi de un copac si iesi de acolo ca sa iti vezi de drum. Orice s-ar intampla, cu un ATV nu prea ai limite, ci doar satisfactii.

Inchiriere ATV Bucuresti

Inchiriere ATV BucurestiInchiriere ATV Bucuresti

De ce am nevoie ca sa inchiriez un ATV?

In primul rand, de permis de conducere categoria B. Deoarece ATV-urile sunt de generatie noua, incadrate drept vehicule cu care poti circula pe drumuri publice, chiar si pe autostrazi, inmatriculare cu numere negre la Politie. Mai departe, ai nevoie de putin echipament, cum ar fi niste manusi, poate si niste pantaloni sau geaca cu protectii. Acestea nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate. Dar cel mai important element este casca de protectie, pe care, din fericire, nu trebuie sa dai bani, deoarece iti va fi pusa la dispozitie atunci cand inchiriezi un ATV.

Inchiriere ATV Bucuresti

Cat costa sa inchiriez un ATV?

De preturi, te lasam mai bine sa verifici site-ul www.inchirieriatvbucuresti.ro, dar iti spunem ca incep de la 150 de lei. Si scad in functie de perioada inchirierii. Nu este un pret mare oricum, daca te gandesti cat costa un ATV nou, la reprezentanta. Sau daca te gandesti ca este o distractie pe care nu o faci in fiecare zi. In plus, toate ATV-urile au 2 locuri, deci poti sa te plimbi pe el cu un amic, cu prietena, cu sotia sau cu copilul. Practic, daca sunteti doi, costurile se impart la doua persoane.

In concluzie, daca iti place natura si vrei sa faci ceva special care sa te scoata din zona ta de confort zilnic, de ce sa nu inchiriezi un ATV? Pe unele trasee facute de noi la munte, in afara ariilor naturale protejate, unde nu ai voie cu vehicule motorizate, evident, am reusit sa vedem diverse animale salbatice, de la porci mistreti si ursi la capre negre, cerbi lopatari si bursuci. Dar uneori ne-am intalnit si cu babuinul carpatin, acel specimen cu 2 picioare care uita sa isi stranga gunoaiele dupa el si lasa padurea plina de sticle, ambalaje si chistoace.

Poti vedea imagini de la unele iesiri cu ATV-ul chiar aici: www.inchirieriatvbucuresti.ro/galerie

Inchiriere ATV BucurestiInchiriere ATV Bucuresti

Inchiriere ATV Bucuresti

Inchiriere ATV Bucuresti

Inchiriere ATV Bucuresti

Inchiriere ATV Bucuresti

Inchiriere ATV Bucuresti

Inchiriere ATV Bucuresti

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Inchiriere ATV Bucuresti
mai multe