Alex Mirea obtine o noua victorie in Cupa Suzuki

Alex Mirea obtine o noua victorie in Cupa Suzuki
  • Alex MIREA si Dragos DESPINOIU s-au impus pentru a doua oara consecutiv in cadrul Cupei Suzuki
  • Echipajul a mai obtinut si victoria la clasa 9, respectiv locul secund la 2 Roti Motrice
Distribuie pe Facebook

Dupa o evolutie excelenta de-a lungul celor doua zile de concurs, Alex MIREA si Dragos DESPINOIU s-au impus pentru a doua oara consecutiv in cadrul Cupei Suzuki. De asemenea, echipajul a mai reusit sa obtina la aceasta etapa si victoria la clasa 9, respectiv locul secund in clasamentul automobilelor cu 2 Roti Motrice.

Proaspat revenit in Campionatul National de Raliuri, Alex MIREA a dovedit ca rezultatul de la Raliul Sibiului nu a fost o simpla intamplare, pilotul dominand categoric ostilitatile atat in cadrul Cupei Suzuki, cat si pe cele de la clasa 9, castigand 8 din cele 13 probe speciale aflate in programul Raliului Aradului 2013. Singurul moment in care echipajul format din Alex Mirea si Dragos Despinoiu a pierdut sefia clasei a fost cel de dupa proba speciala cu nr.9, cand cei doi s-au confruntat cu cateva probleme din cauza prafului ridicat de un concurent cu probleme tehnice.

”Veneam la Raliul Aradului cu obiectivul principal de a obtine un rezultat bun in Cupa Suzuki. Chiar daca cochetam cu ideea unui rezultat bun si la clasa 9 eram hotarati sa nu ne asumam riscuri inutile. La shakedown ne-am simtit bine in masina si a doua zi am luat startul hotarati sa nu pierdem prea mult timp, aflandu-ne inca in perioada de acomodare cu ZuZa. Dupa timpii realizati pe primele probe ne-am dat seama ca ne putem bate pentru podium si la clasa 9” a spus Alex MIREA.

„Am decis sa recuperam timpul pierdut pe ultima speciala si cea mai lunga iar dupa o nebunie totala pe aceasta am obtinut un timp mai bun cu 26 de secunde decat cel al lui Raul Badiu, rezultat care ne-a permis sa revenim pe prima pozitie, pozitie pe care nu am mai cedat-o pana la final.” a mai adaugat pilotul bucurestean.

A doua zi a raliului a fost una foarte scurta, alcatuita din doar trei probe speciale si un total de 16.08 kilometri. „Chiar daca mai ramasesera doar trei probe, exista o presiune prentru ca se putea intampla orice. Lupta stransa cu Raul s-a terminat brusc in penultima proba a raliului cand el a fost nevoit sa abandoneze in urma unei iesiri in decor, lucru pentru care imi pare foarte rau. Am avut parte de un weekend perfect, in care nu am comis nicio greseala iar echipa de asistenta tehnica de la Wise motorsport a fost din nou la inaltime facand o treaba excelenta.” concluziona Alex MIREA, care a trecut pe primul loc in clasamentul general al Cupei Suzuki si s-a apropiat de podiumul clasei 9.

Echipajul Alex MIREA si Dragos DESPINOIU este sustinut in Campionatul National de Raliuri 2013 de sgmarket.ro, deltaglass.ro, superformance.ro, vbcs.ro, casa-fiscala.ro, rcaperoti.ro, dar si de cativa prieteni.

Credit foto: Sorin Pop - Rallyzoom.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe