Andronic si Negru, castigatorii de la Sinaia din ultimele etape

Andronic si Negru, castigatorii de la Sinaia din ultimele etape
Ultimele doua etape ale Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2012, reunite in Trofeul Sinaia Forever si disputate in acest weekend pe drumul Cotei, s-au incheiat cu doua victorii surpriza: prima victorie a lui P. Andronic pe uscat si respectiv un bolid de clasa A pe prima treapta a podiumului la Open.
Distribuie pe Facebook
Reprogramate pentru a se desfasura in ultimul weekend al lunii octombrie, etapele din CNVC Dunlop 2012 reunite in Trofeul Sinania Forever s-au disputat in conditii meteo instabile ce si-au pus amprenta asupra podiumurilor finale in ambele zile de concurs.
In etapa de vineri, Paul Andronic marcheaza startul zilei printr-o impresionanta iesire in decor, dar recupereaza in mansele de concurs, impunandu-se decisiv in fata resiteanului Hora. Astfel, Paul Andronic obtine a doua sa victorie din acest sezon si prima pe uscat. Podiumul etapei de vineri a fost completat de Lucian Radut, cel care, dupa cele 15 etape disputate ale CNVC Dunlop 2012, se afla pe pozitia a treia si la general.
Etapa de duminica a debutat pe ploaie, mansele de antrenamente si calificari fiind disputate in conditii de carosabil umed. Mansele de concurs au debutat fara Lucien Hora la start. Acesta a privit din postura de campion si al editiei 2012 a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop, disputa dintre liderul clasei A, Traian Negru, intempestivul Daniel Onoriu si ocupantul locului 3 din etapa precedenta, Lucian Radut.
Dupa o zi dificiala, Paul Andronic pierde podiumul etapei de duminica si se claseaza doar al cincilea la sosire, in spatele pilotului de grupa A, Ion Nicolae. Victoria ultimei confruntari din CNVC Dunlop 2012 a revenit suprizei sezonului: Traian Negru. Locurile doi si trei in cea de-a doua etapa a dublei sinaiene au fost ocupare de Daniel Onoriu si Lucian Radut.
Dupa 15 etape disputate in CNVC Dunlop 2012 cele 4 grupe si-au stabilit campionii dupa cum urmeaza: Catalin Cismaru, lider incontestabil la grupa N, Lucian Radut, lider incontestabil la grupa A, Paul Andronic, de neinvins la H si Lucien Hora, victorie categorica la D si Open.
Campionii CNVC Dunlop 2012 vor fi premiati in cadru festiv, in prima parte a lunii decembrie, in cadrul Galei Campionilor FRAS.

Pentru mai multe informatii, vizitati pagina de Facebook Dunlop Racing Info Romania sau pagina de web a FRAS, www.fras.ro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Campionatul National de Raliuri DATA PUBLICĂRII: 29 Octombrie 2012