Automobilismul romanesc da semne ca a depasit criza

Automobilismul romanesc da semne ca a depasit criza
In fine, automobilismul romanesc da semne ca a iesit din criza, iar pilotii reincep sa vina la curse in numar din ce in ce mai mare. Etalonul ramane 2008, ultimul an inainte de criza, atunci cand la startul Tess Rally s-au aliniat 67 de echipaje, un record al ultimului deceniu. In anul urmator au fost 50 de echipaje, in 2010 numarul a scazut la 49, pentru ca, in 2011, cu o doua zile inainte de start 51 de echipaje sa-si ridice deja documentatia de raliu. Mai sunt 4, care si-au confirmat prezenta si isi vor lua actele joi dimineata. Si cum inscrieri se pot face pana joi, la pranz, este posibil ca numarul acestora sa creasca.
Distribuie pe Facebook

- La startul "Tess Rally" s-au inscris deja 55 de echipaje

- Vor fi la start castigatorul de anul trecut, Bogdan Marisca, dar si brasoveanul Manu Mihalache

Prietenii, salvarea lui Manu Mihalache

Printre cei ce s-au inscris in penultima zi regulamentara, se afla Bogdan Marisca, invingatorul de anul trecut, dar si Manu Mihalache, unul dintre favoritii publicului brasovean. Pe ultima suta de metri, cei doi au gasit resursele necesare sa inceapa Campionatul National de Raliuri, dar, cel putin deocamdata, nu se stie daca vor fi prezenti si la urmatoarele curse. Cel putin Manu Mihalache a spus ca va lua startul la Brasov doar pentru ca a fost sustinut de prieteni. Mai mult, el va concura pe o masina vopsita in totalitate in alb, pe care va fi scris un singur cuvant: "PRIETENII".
"Tess Rally 2011" va fi inaugurat cu o conferinta de presa

Ca de obicei, "Tess Rally 2011" va fi inaugurat cu o conferinta de presa, ce va avea loc in "Salonul Albastru" de la Hotelul "Aro Palace", de la orele 12.00. In fata ziaristilor vor fi prezenti organizatorii, sponsorii, dar si pilotii care au facut istorie in cursele disputate la Brasov.

Tess Rally 2011 se va desfasura sub patronajul Consiliului Local si al Primariei Brasov sub directa supraveghere a Inspectoratelor Judetene de Jandarmi Brasov si Prahova, Inspectoratelor Judetene de Politie Brasov si Prahova.

Tess Rally 2011 este sustinut si in 2011 de compania brasoveana TESS - distribuitor Audi si Volkswagen, partenerul oficial, traditional, al raliului.

CompaniaLubexpert Romania,distribuitor Mobil 1, se alatura si in acest an companiei Tess , in calitate de partener oficial al Tess Rally 2011.

In aceeasi calitate sustine si in 2011 raliul Hotel Aro Palace, cel mai vechi si mai luxos hotel din Brasov , locatie care este si gazda Tess Rally 2011.

In saloanele hotelului din centru vechi al orasului isi va avea sediul conducera Tess Rally 2011 : secretariatul, juriul de concurs, presa si nu in ultimul rand conducera hotelului are oferte senzationale din punct de vedere al raportului calitate (5 stele) / pret, pentru participanti. Tot Aro Palace va gazdui si festivitatea de premiere a castigatorilor Tess Rally 2011,sambata 9 aprilie de la ora 21:30 in sala "Amfiteatru" (Barul de noapte).

In perioada care a trecut de publicarea primelor informatii despre Tess Rally 2011, si compania KLAR s-a alturat listei de parteneri sustinatori. Compania care patroneaza pentru al doilea sezon consecutiv, Cupa Dacia, isi continua politica de expunere in Brasov.

Si compania brasoveana Kampur Serivce "recidiveaza"in 2011 si este alaturi de Auto Blic pentru a sustine Tess Rally 2011 in calitate de partener.

Sunt alaturi de organizatori si in acest sezon parteneri de traditie, companiile brasovene de succes: Cyclon, Olmedo, Turbocar Serv, Silnef Security, Rent a new car.


Multumiri speciale: RAT Brasov, P&P Brasov, Restaurantul Good Life Brasov

Tess Rally 2011 - date tehnice:

Lungime totala raliu : 248.30 km
Din care probe speciale : 103.40 km
Cea mai lunga proba speciala : "Babarunca" (PS4) - 28.10 km
Cea mai scurta proba speciala : "Brasov Rally Show" (PS1) - 1.20 km
Numar probe speciale: 7
Procentaj probe speciale din parcursul total: 41.64%
Suprafata: Asfalt 100%
Tess Rally - locatii:
Sediul central : Hotel Aro Palace Brasov
Parcul de start/sosire : Brasov, parcarea Parcul Central de pe b-dul Eroilor, vis-a-vis Hotel ARO-PALACE
Parcul de service : vineri, 8 aprilie: parcarea Parcul Central de pe B-dul Eroilor, vis-a-vis Hotel ARO-PALACE; sambata, 9 aprilie: Brasov, str.Poienelor, nr.2, vis-a-vis de statia LUKOIL


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Campionatul National de Raliuri DATA PUBLICĂRII: 7 Aprilie 2011