Bacau Rally Team este gata pentru Raliul Sibiului!

Bacau Rally Team este gata pentru Raliul Sibiului!
  • Raliul Sibiului se desfasoara in perioada 25 - 27 iulie
  • Proba insumeaza aproximativ 216.34 kilometri
  • Bacau Rally Team spera sa obtina un rezultat cat mai bun
Distribuie pe Facebook

Cel mai important eveniment automobilistic al anului din Romania se desfasoara la sfarsitul acestei saptamani, in perioada 25 - 27 iulie. Pentru al doilea an consecutiv, Raliul Sibiului si-a gasit locul pe harta competitiilor internationale, etapa fiind inclusa in premiera in Campionatul European de Raliuri – FIA ERC.

Formata din 14 probe speciale de macadam si asfalt, care insumeaza aproximativ 216.34 kilometri, etapa de la Sibiu va reprezenta pentru Bacau Rally Team examenul sezonului competitional. Toate cele patru echipaje vor incerca sa obtina un rezultat cat mai bun, miza punctelor obtinute la Raliul Sibiului fiind uriasa - acestea urmeaza sa se dubleze datorita coeficientului 2 acordat acestei etape.

Dan Girtofan si Adrian Berghea isi doresc sa mentina acelasi ritm bun de la etapele precedente si sa incheie Raliul Sibiului cu un nou podium.”Este o etapa importanta in economia campionatului si pentru noi. Va trebui sa vedem ce strategie abordam in functie de cum se vor prezenta probele. Anul trecut, chiar daca am iesit in decor in prima zi, am reusit sa batem probe in intrecerea nationala si in acest an ne dorim un parcurs si mai bun.” declara Dan Girtofan.

Rares Tomita si Levente Csegzy nu puteau lipsi de la etapa de casa, aceasta fiind asteptata de echipaj inca de la inceputul campionatului. ”Raliul Sibiului este pentru noi cea mai importanta etapa a campionatului. Este special pentru ca vom evolua acasa si mai mult decat atat, etapa face parte din Campionatul European de Raliuri. Cred ca vom face o cursa buna daca vom fi feriti de incidente neplacute si ne dorim sa terminam cat mai sus in clasament. Datorita coeficientului marit avem sansa sa revenim in lupta pentru un loc pe podium atat la echipe, la clasa 3 cat si la juniori. Asteptam fanii sa ne incurajeze in numar cat mai mare pe probele speciale pentru ca va fi un spectacol de neuitat.” concluziona Rares Tomita.

Dupa incidentul nefericit de la Raliul Clujului, masina de concurs a echipajului Bogdan Samoila si Florin Cojocaru a fost complet refacuta. “Masina a fost refacuta complet dupa iesirea in decor de la Cluj si vom avea si o scurta sesiune de teste inainte de Sibiu. Suntem pregatiti 100% si ne dorim un rezultat bun pentru a acumula puncte importante pentru echipa, mai ales ca etapa are un coeficient marit.” declara Bogdan Samoila.

Bacau Rally Team este sustinuta in sezonul 2013 de Popasul Trebes, Comfert, Pambac, Mere de Itesti, Consiliul Judetean Bacau, Primaria Onesti, Simba Invest, Omniasig, Auto Plus Onesti, Dinamic 92 Distribution, Sky Wellness, GoPro Romania prin xtremvideo.ro, Think Tank Photo Romania, F64 Studio, Vostok Europe prin Russian Shop si Centrul de Creatie si Productie Foton.

Distribuie pe Facebook
mai multe