Bacau Rally Team spera la un nou podium la Arad

Bacau Rally Team spera la un nou podium la Arad
  • Raliul Aradului 2013 se desfasoara in weekend-ul 23 - 25 august
  • Bacau Rally Team spera la obtinerea unor rezultate cat mai bune
  • Bogdan Samoila si Rares Tomita nu vor lua startul la Raliul Aradului
Distribuie pe Facebook

Raliul Aradului 2013 se va desfasura in weekend-ul 23 - 25 august, cea de-a sasea etapa a Campionatului National de Raliuri promitand un spectacol total atat prin prisma celor putin peste 140 de kilometri impartiti in putin peste 13 probe speciale, cat si din punctul de vedere al coeficientului marit, de 1.2 - cel mai mare din ultimele patru etape ramase de disputat in acest sezon.

Bacau Rally Team porneste spre Raliul Aradului cu aceleasi obiective care au caracterizat echipa pe tot parcursul sezonului: obtinerea maximului de puncte de catre fiecare echipaj la clasa sa.

Dupa podiumul de la clasa 5 obtinut la Sibiu, Adrian Raspopa si Catalin Grigoriu isi doresc si la Arad un rezultat bun: „Pentru mine si pentru Catalin, copilotul meu, Raliul Aradului va fi o premiera, niciunul dintre noi ne mai luand startul pana acum la aceasta etapa. Ne-am propus sa mergem cat de tare se poate la Arad, aceasta fiind singura modalitate in care mai putem avea sanse in lupta pentru titlu.

Din pacate, Bacau Rally Team vine la Arad in formatie redusa, insa ne vom reuni cu totii pentru etapa de casa, Raliul Moldovei Cotnari Bacau. Ne dorim foarte mult un rezultat bun si putem pleca cu tolba plina de puncte de la Arad!” a declarat Adrian Raspopa.

Dan Girtofan si Adrian Berghea au lasat in urma abandonul de la etapa precedenta si sunt gata sa lupte la Arad pentru un loc pe podium. „Am digerat foarte greu abandonul tehnic de la Sibiu, mai ales ca nici eu si nici Adi, copilotul meu, nu am facut vreo greseala. Acum, nu ne-au mai ramas prea multe optiuni si probabil vom ataca de pe prima proba pentru a obtine un rezultat cat mai bun, Raliul Aradului avand cel mai mare coeficient dintre cele patru etape ramase de disputat din acest sezon.” a declarat Dan Girtofan.

Chiar daca au obtinut victoria la clasa 3 in aceeasi etapa de la Sibiu, Rares Tomita si Levente Csegzy vor lua startul la Raliul Aradului. „La fel ca la Raliul Deltei, suntem nevoiti sa ne sustinem de pe margine colegii de echipa. Din pacate, lipsa bugetului isi spune cuvantul si astfel nu ne vom putea apara sansele la locul 1 al clasei 3 de care ne despart doar 1,4 puncte” a spus dezamagit Rares Tomita.

De asemenea, nici echipajul format din Bogdan Samoila si Florin Cojocaru nu se va regasi la startul celei de-a sasea etape a Campionatului National de Raliuri, problemele tehnice survenite la etapa de la Sibiu nefiind rezolvate la timp. „Ne pare rau ca vom lipsi de la Arad, mai ales ca specialele de macadam de la aceasta etapa nu mai sunt asa dure ca cele de la Sibiu. Sper totusi sa fim pregatiti pentru urmatoarea etapa, cea de casa de la Bacau unde ne-am propus sa facem o figura frumoasa!” a spus si Bogdan Samoila.

Bacau Rally Team este sustinuta in sezonul 2013 de Popasul Trebes, Comfert, Pambac, Mere de Itesti, Consiliul Judetean Bacau, Primaria Onesti, Simba Invest, Omniasig, Auto Plus Onesti, Sky Wellness, GoPro Romania prin xtremvideo.ro, Think Tank Photo Romania, F64 Studio, Vostok Europe prin Russian Shop si Centrul de Creatie si Productie Foton.

Distribuie pe Facebook
mai multe