Campionatul National de Raliuri 2011 debuteaza in acest week-end

Campionatul National de Raliuri 2011 debuteaza in acest week-end
Prima etapa cin CNR 2011 are loc la Brasov. Conform traditiei, "Tess Rally 2011" a fost inaugurat cu o conferinta de presa, in Salonul "Albastru", pus la dispozitie de gazda traditionala a acestei curse la Brasov, Hotelul "Aro Palace". La intalnirea cu reprezentantii media, veniti in numar mare, desi nu a fost vorba de fotbal, au fost prezenti oamenii fara de care aceasta traditionala cursa de la poalele Tampei nu ar fi avut loc.
Distribuie pe Facebook
- Primaria sustine sportul la Brasov

- Dintotdeauna alaturi de curse

- Raliurile si "Aro Palace"

- "Tess Rally" sau Monte Carlo de Romania
Conform traditiei, "Tess Rally 2011" a fost inaugurat cu o conferinta de presa, in Salonul "Albastru", pus la dispozitie de gazda traditionala a acestei curse la Brasov, Hotelul "Aro Palace". La intalnirea cu reprezentantii media, veniti in numar mare, desi nu a fost vorba de fotbal, au fost prezenti oamenii fara de care aceasta traditionala cursa de la poalele Tampei nu ar fi avut loc.
Primaria sustine sportul la Brasov
Evident, acest raliu nu ar fi fost posibil fara sprijinul Municipalitatii, iar Gantz Miklos Sandor, viceprimarul Brasovului, prezent la conferinta, a spus ca Primaria Brasov sprijina toate manifestarile sportive ce au loc in orasul de la poalele Tampei. "Ne bucuram ca o asemenea competitie, care a inceput prin anii '60 este deja un eveniment de traditie al Brasovului. Suntem alaturi de organizatori, pentru reusita acestui eveniment", a punctat edilul.
Dintotdeauna alaturi de curse
Gelu Dumitru, prin Tess Brasov, este deja sustinatorul traditional al Raliului Brasovului, care, de cativa ani, se numeste Tess Rally. "Prin Tess, sprijin aceasta cursa doar de cativa ani, dar alaturi de organizatorii curselor din Brasov sunt de mai bine de 10 ani. Ma bucur ca aceasta cursa este o traditie a Brasovului, dar mai ales pentru ca sunt unul dintre cei care am pus umarul la aceasta traditie", a precizat Gelu Dumitru, directorul general de la Tess Brasov.
Raliurile si "Aro Palace"
Hotelul "Aro Palace", este, aproape dintotdeauna, gazda Raliului Brasovului, cursa devenita acum Tess Rally. Alaturi de "Cerbul de Aur", se poate spune ca si cursa automobilistica de la poalele Tampei face parte din istoria celui mai vechi si ,mai luxos hotel din Brasov. "Lumea raliurilor este ca o casta inchisa, care se ghideaza dupa regulile ei. Este o onoare pentru noi ca facem parte din acesta lume. <> este alaturi de de organizatori, mai ales ca in aceste vremuri nu este foarte usor sa organizezi un asemenea eveniment", a spus Gabriel Florescu, director la "Aro Pallace".
Mobil 1 la poalele Tampei
Partenerul Tess, adica Lubexpert Mobil 1, a devenit, logic, unul dintre sustinatorul cursei de la Brasov. "Ne-am urmat partenerul si am venit si noi alaturi de organizatorii acestui raliu. Ne bucuram ca Mobil 1 sprijina si automobilismul din Romania", a punctat Gelu Matau.
Klar Policolor, creat pentru automobilism
Klar Policolor, sponsorul Cupei Dacia, este, pentru al doilea an consecutiv implicat in sustinerea Tess Rally. "Nu se poate sa lipsesti de la un raliu cum este cel de la Brasov, fie in calitate de sponsor sau de concurent. Este o cursa extraordinara, un eveniment deosebit si Klar Policolor nu putera lipsi. Intotdeauna noi am fost alaturi de automobilism, mai ales ca Policolorul a fost infiintat pentru a livra vopseluri pentru masinile Dacia", a spus Narcis Obeada, reprezentatul Klar Policolor.
Emotii mari la Kampur
Compania Brasoveana Kampur Service a recidivat si a venit, pentru al doilea an consecutiv alaturi de Tess Rally. "Suntem din nou la raliu. De aceasta data, in dubla calitate. Sustinem evenimentul, dar avem si un echipaj inscris la start. Emotiile vor fi mari, pentru ca vrem ca totul sa fie ok",a spus Dragos Nica, director la Kampur Service.
"Tess Rally" sau Monte Carlo de Romania
Reprezentantul pilotilor la conferinta de presa a fost brasoveanul Dan Gartofan, omul care s-a impus de 3 ori la poalele Tampei. "Sunt fericit ca ma aflu aici, alaturi de aceiasi oameni pe care ii vad in fiecare an. Inseamna ca la Brasov este o treaba serioasa si organizam o cursa deosebita. De altfel, unii dintre colegii mei comparau <> cu Raliul de la Monte Carlo", a spus Gartofan.
Multumirea organizatorului
Bela Stoica, omul care de 11 ani organizeaza cursele auto de la Brasov, le-a multumit celor care il sustin, iar apoi a precizat: "Probele speciale se prezinta foarte bine daca ne referim la carosabil. Este bine ca a reintrat in concurs si proba de la Paraul Rece, fiindca vom avea parte de un plus de spectacol", care a continuat: "Ma bucur ca avem 55 de echipaje inscrise la start. Sper din tot sufletul ca acesti baieti minunati vor gasi resursele necesare pentru a participa si la celelalte curse".
Tess Rally 2011 se va desfasura sub patronajul Consiliului Local si al Primariei Brasov sub directa supraveghere a Inspectoratelor Judetene de Jandarmi Brasov si Prahova, Inspectoratelor Judetene de Politie Brasov si Prahova.

Tess Rally 2011 este sustinut si in 2011 de compania brasoveana TESS - distribuitor Audi si Volkswagen, partenerul oficial, traditional, al raliului.

Compania Lubexpert Romania, distribuitor Mobil 1, se alatura si in acest an companiei Tess , in calitate de partener oficial al Tess Rally 2011.
In aceeasi calitate sustine si in 2011 raliul Hotel Aro Palace, cel mai vechi si mai luxos hotel din Brasov , locatie care este si gazda Tess Rally 2011.
In saloanele hotelului din centru vechi al orasului isi va avea sediul conducera Tess Rally 2011 : secretariatul, juriul de concurs, presa si nu in ultimul rand conducera hotelului are oferte senzationale din punct de vedere al raportului calitate (5 stele) / pret, pentru participanti. Tot Aro Palace va gazdui si festivitatea de premiere a castigatorilor Tess Rally 2011,sambata 9 aprilie de la ora 21:30 in sala "Amfiteatru" (Barul de noapte).
In perioada care a trecut de publicarea primelor informatii despre Tess Rally 2011, si compania KLAR s-a alturat listei de parteneri sustinatori. Compania care patroneaza pentru al doilea sezon consecutiv, Cupa Dacia, isi continua politica de expunere in Brasov.
Si compania brasoveana Kampur Service "recidiveaza" in 2011 si este alaturi de Auto Blic pentru a sustine Tess Rally 2011 in calitate de partener.
Sunt alaturi de organizatori si in acest sezon parteneri de traditie, companiile brasovene de succes: Cyclon, Olmedo, Turbocar Serv, Silnef Security, Rent a new car.
Multumiri speciale: RAT Brasov, P&P Brasov, Restaurantul Good Life Brasov

Tess Rally 2011 - date tehnice:
Lungime totala raliu : 248.30 km
Din care probe speciale : 103.40 km
Cea mai lunga proba speciala : "Babarunca" (PS4) - 28.10 km
Cea mai scurta proba speciala : "Brasov Rally Show" (PS1) - 1.20 km
Numar probe speciale: 7
Procentaj probe speciale din parcursul total: 41.64%
Suprafata: Asfalt 100%
Tess Rally - locatii:
Sediul central : Hotel Aro Palace Brasov

Parcul de start/sosire : Brasov, parcarea Parcul Central de pe b-dul Eroilor, vizavi de Hotel ARO-PALACE

Parcul de service : vineri, 8 aprilie: parcarea Parcul Central de pe B-dul Eroilor, vizavi de Hotel ARO-PALACE; sambata, 9 aprilie: Brasov, str.Poienelor, nr.2, vizavi de statia LUKOIL

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Campionatul National de Raliuri DATA PUBLICĂRII: 8 Aprilie 2011