Cinci din cinci - 125 de puncte pentru Keleti si Ponta

Cinci din cinci - 125 de puncte pentru Keleti si Ponta
Edwin Keleti si Victor Ponta castiga pentru a cincea oara consecutiv confruntarea masinilor de grupa A in Campionatul National de Raliuri Dunlop. Cu 125 de puncte castigate in acest sezon, echipajul ramane liderul clasamentului si dupa prima etapa de macadam din 2010. Edwin si Victor reusesc astfel sa sparga ghinionul care i-a urmarit doi ani la rand cand nu au ajuns in parcul inchis de final in Raliul Sibiului.
Distribuie pe Facebook

Edwin Keleti: Asa cum ma asteptam a fost un raliu extrem de greu chiar daca in acest an nu au mai fost in program probele Crint si Cheile Cibinului. Proba Santa era foarte rea in prima treime si asta s-a vazut in numarul echipajelor care au reusit sa ajunga la final. Santa Max e o proba geniala cu foarte multe complexitati si extraordinar de parcurs. Noi am tras destul de tare si uite ca am reusit sa spargem ghinionul care ne-a urmarit doua editii la rand! Victor a dictat impecabil, totul a mers perfect! Ne doream extraordinar de mult sa terminam acest raliu in zona podiumului si am reusit chiar sa castigam la grupa. Mai bine de atat nu se poate! Mai avem trei etape in acest an si le vom aborda cu foarte multa seriozitate chiar daca cele 125 de puncte lasa impresia ca ne-am putea relaxa.

Victor Ponta: E asa de bine sa ajungi la final la Sibiu! Pentru noi este prima data cand reusim acest lucru si nu oricum, ci ca invingatori la grupa! E adevarat ca e a cincea victorie din acest sezon, dar e prima pe macadam. Aveam nevoie de acest rezultat pentru a nu se zice ca doar pe asfalt suntem rapizi. Edi a fost neasteptat de ascultator*a evitat toate capcanele pe care le aveam trecute in dictare, dovada ca nu am avut nici o pana, ceea ce este extrem de rar in Raliul Sibiului. In continuare trebuie sa mergem cu cap, sa ne pastram avantajul pe care il avem.
Edwin Keleti si Victor Ponta multumesc ehipei tehnice , sustinatorilor si partenerilor din acest sezon: Jack Daniel's, Renault Romania, Pirelli Romania, Colgate-Palmolive (Romania) prin Mennen Speed Stick, Rin Grand Hotels, Ixell si Autovit.ro.
Credit foto rallyphoto.ro


Distribuie pe Facebook
mai multe