Citroen Romania este partener oficial al Raliul Sibiului

Citroen Romania este partener oficial al Raliul Sibiului
Citroen Romania continua si in 2012 parteneriatul cu Raliul Sibiului, etapa care anul acesta a fost inclusa in calendarul Intercontinental Rally Challenge. Acesta este al cincilea an consecutiv in care Citroen furnizeaza masina oficialilor la Raliul Sibiului.
Distribuie pe Facebook

Citroen Romania sustine echipa de organizare a Raliului Sibiului, punandu-i la dispozitie o flota de masini ce include modelele Citroen C3, Citroen C4, Citroen Berlingo Multispace, Citroen Jumpy, dar si toate modelele din gama DS: DS3, DS4 si DS5. In plus, in parcul de service, amplasat in Piata Mare a orasului Sibiu vor fi expuse toate cele trei modele din gama DS.

Toti spectatorii prezenti la Raliul Sibiului 2012 vor putea castiga pe loc peste 500 de premii speciale constand in obiecte promotionale Citroen. Concursul se va derula exclusiv pe pagina de Facebook, unde toti spectatori sunt invitati sa posteze pe wall, in perioada 18 - 21 iulie o poza cu modelele din gama DS expuse in parcul de service sau o poza cu echipajele si masinile Citroen implicate in Raliul Sibiului. Marele premiu va fi un weekend spectaculos la un raliu alaturi de echipa Citroen.

Dupa ce anul trecut Simone Campedeli, pe un Citroen DS3 R3, s-a impus in clasamentul automobilelor cu tractiune pe doua roti, anul acesta vor fi trei piloti cu un astfel de model la start: britanicul Harry Hunt, liderul din 2WD Cup in IRC, italianul Davide Catania si Sebastian Barbu, care este primul pilot roman care concureaza pe un astfel de model. Pe lista de start se vor afla si Vlad Cosma, cel mai bun pilot Citroen din Romania, Adrian Dragan si Bako Laszlo, piloti care concureaza si pentru premiile oferite in cadrul proiectului european Citroen Racing Trophy.
Raliul Sibiului, etapa a opta din Intercontinental Rally Challenge, se desfasoara in perioada 19 - 21 iulie.
Distribuie pe Facebook
mai multe