CNR 2011: Bacaul gazduieste finala Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011!

CNR 2011: Bacaul gazduieste finala Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011!
Pana la momentul startului Raliului Moldovei - Comfert, competitia care pune punct final Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011, intrecere derulata sub egida FRAS, au ramas mai putin de trei saptimani. Este momentul in care documentele oficiale devin publice, iar pregatirile au intrat in linie dreapta, organizatorul Adrian Raspopa impreuna cu echipa sa, lucrand zi si noapte pentru a asigura cele mai bune conditii "finalei" intrecerii interne de raliuri.
Distribuie pe Facebook
"Bacaul va decide campionul absolut, configuratia la varf in ierarhia FIA, dar si numele celor care vor urca pe prima pozitie la clasele 3, 5, 6, 9, 11, la doua roti motrice si lista poate continua. In aceste conditii, evident, telul echipei de organizatori este aceea de a oferi toate conditiile pentru o competitie sportiva de calitate", spune Adrian Raspopa. In plus, organizatorul si-a propus ca editia din acest an sa reprezinte doar primul pas pe un drum a carui finalitate sa fie prezenta constanta in calendarul Campionatului National de Raliuri Dunlop si chiar in cel international pentru ca, spune Raspopa, "ne propunem sa izbutim sa gazduim in cativa ani o etapa a Cupei Europei de Est".
Raliul Moldovei - Comfert este si o competitie croita pentru public, probele speciale aflandu-se in imediata apropiere a orasului Bacau, astfel ca permit accesul facil al fanilor, atat datorita distantelor mici de parcurs, cat si a posibilitatilor de a "intepa" traseul in mai multe puncte. De asemenea, exista locuri de parcare in imediata apropiere a sectiunilor competitive, lucru care, de asemenea, va permite prezenta unui numar mare de fani la aceasta intrecere.

Intrecerea nu va avea o proba "regina", ci mai multe, spune Adrian Raspopa: "Din punctul de vedere al publicului, principalul punct de atractie va fi reprezentat, bineinteles, de Superspeciala de sambata, care este organizata in primul rand pentru fani. In rest, cum din punct de vedere tehnic probele sunt asemanatoare ca si lungime, grad de dificultate si suprafata, este dificil de ales o sectiune competitiva care sa poarte apelativul de proba regina".

Tot organizatorul ne-a oferit si detalii privind configuratia sectiunilor competitive, precizand ca acestea sunt oarecum asemanatoare celor de la Arad: foarte inguste, extrem de tehnice, cu ruperi de ritm si cu o suprafata de rulare foarte buna. "Sunt convins ca ele se vor bucura de aprecierea pilotilor din campionat, dar si, prin prisma spectacolului pe care-l ofera, de aceea a publicului", a incheiat Raspopa.
Raliul Moldovei-Comfert este o competitie organizata cu sprijinul Consiliului Judetean Bacau, Prefectura Judetului Bacau, Primariei Municipiului Bacau, COMFERT, MBT.
Parteneri oficiali: Centrul Auto Skoda Bacau, Dedeman, Lukoil, G4S, Duralube, Arena Mall, Karcher prin Instalco Group, Hotel Decebal, Vostok Europe prin Russian Shop, RUSTRANS, CONEXTRUST.
Parteneri tehnici: Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret Bacau, CS XCape Bacau, Regia Nationala a Padurilor Romsilva, CAT GUARD Security, Jidvei, Selena Motorsport, A-Car, Ludicass Bacau, hotelurile Decebal, Dumbrava, EMD Tennis Academy.
Eveniment organizat cu sprijinul: Directiei Silvice Bacau, Serviciului de Politie Rutiera Bacau, Inspectoratului Judetean de Jandarmi Bacau, Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Bacau.
Parteneri media: Radio ZU, TVR 3, TVR Iasi, Desteptarea Bacau, Mens Health, Autoexpert, Playboy, autorally, rallymagazin.
Distribuie pe Facebook
mai multe