CNR 2011: Echipajul Tatu-Florea revine in forta pentru raliul Bucuresti - Brasov

CNR 2011: Echipajul Tatu-Florea revine in forta pentru raliul Bucuresti - Brasov
Echipajul Jean Tatu - Cristi Florea (AS Tuning, masina de competitie Subaru Impreza WRX STI N11, sponsor Trenkwalder) va lua startul maine, 2 septembrie, in Raliul Tara Barsei Dunlop - KLAR Professional, al carui start se va da din Bucuresti.
Distribuie pe Facebook

Iubitorii raliurilor auto se pot intalni cu pilotii favoriti vineri, 2 septembrie, de la 14:30, in parcul auto amenajat langa Baneasa Shopping Center, de unde se va da startul, la 17:30, la prima proba speciala a raliului.

"Speram sa avem un parcurs cel putin la fel de bun ca la Sibiu, in etapa a cincea", a declarat pilotul Jean Tatu. Cea de-a saptea etapa a Campionatului National de Raliuri continua sambata, 3 septembrie, la Brasov, unde sunt programate probe speciale toata ziua, festivitatea de premiere fiind programata pentru ora 19:35, langa Magnolia Shopping Center.

Echipajul Tatu - Florea, care alearga de la inceputul anului sub culorile Trenkwalder, una dintre cele mai mari companii de recrutare, consultanta HR si angajare temporara din Romania, ocupa locul 3 in clasamentul grupei 19.

Distribuie pe Facebook
mai multe