CNR 2011: Francois Delecour a pilotat o Dacia Logan la Raliul Sibiului

CNR 2011: Francois Delecour a pilotat o Dacia Logan la Raliul Sibiului
Reputatul pilot francez Francois Delecour, invitat special la Raliul Sibiului de catre organizatorii Cupei Dacia, a participat la cursele din aceasta etapa a CNR Dunlop pe o Dacia Logan 1.6 90 CP. Desi aflat la prima vizita in Romania si la prima participare pe probele celui mai dificil raliu de macadam, acesta s-a impus pe prima pozitie la clasa N.
Distribuie pe Facebook
Cel mai rapid Logan de la Raliul Sibiului, fabricat in Romania de uzina Dacia de la Mioveni, a fost pregatit de atelierele Mach 1 pentru a putea infrunta cele 11 probe speciale si cei 440 de km ai etapei de la Sibiu. Delecour a fost nevoit sa se supuna acelorasi restrictii ca si ceilalti concurenti de la Cupa Dacia. El nu va puncta insa in clasamentul Cupei, fiind vorba doar de o singura participare.

Pilotul care se lupta pentru podiumurile din WRC in perioada 1984 - 2002 a revenit in activitatea competitionala cu ocazia centenarului Raliului Monte Carlo. De-a lungul carierei, Francois Delecour a obtinut patru victorii in Campionatul Mondial de Raliuri si s-a clasat de 19 ori pe podium.

Distribuie pe Facebook
mai multe