CNR 2011: Francois Delecour concureaza in Romania cu o Dacia Logan

CNR 2011: Francois Delecour concureaza in Romania cu o Dacia Logan
La invitatia Mach1 SportManagement, Francois Delecour piloteaza o Dacia Logan in Raliul Sibiului, prima etapa de macadam din actualul sezon al Campionatului National de Raliuri Dunlop.
Distribuie pe Facebook
Pilotul francez se lupta pentru podiumurile din WRC in perioada 1984 - 2002 si a revenit in activitatea competitionala cu ocazia centenarului Raliului Monte Carlo. In ianuarie, a purtat insemnele campaniei de promovare a turismului din Romania.

La Sibiu, ruleaza cu o masina produsa in Romania si preparata in atelierele Mach1, Delecour fiind nevoit sa se supuna acelorasi restrictii ca orice concurent de la Cupa Dacia. Avand in vedere ca este o participare unica, pilotul francez nu va puncta in clasamentul Cupei, insa le va da cateva ponturi lui Bogdan Nastase si Sebastian Barbu, cei mai rapizi piloti pe macadam in Cupa Dacia 2010.

De-a lungul carierei, Francois Delecour a obtinut patru victorii in Campionatul Mondial de Raliuri, toate fiind realizate la volanul unui Ford Escort RS Cosworth si s-a clasat de 19 ori pe podium.

In raliul din Romania, Delecour l-a ales ca navigator pe Fabrice Savoye.

Distribuie pe Facebook
mai multe