CNR 2011: Ultima reprezentatie din acest an

CNR 2011: Ultima reprezentatie din acest an
Campionatul National de Raliuri Dunlop are programat in acest week-end la Bacau ultimul act din sezonul 2011.
Distribuie pe Facebook

Bacaul se afla in premiera in postura de gazda a unei etape a CNRD si este de asteptat ca publicul sa fie prezent in numar mare pe traseul de concurs, in ciuda unor conditii atmosferice ceva mai putin prietenoase.

Echipajul COSMOTE, Titi Aur/Karoly Borbely, si-a propus pentru aceasta ultima runda sa ofere fanilor o evolutie spectaculoasa.

"Traseul este foarte frumos si interesant, insa poate un pic prea rapid. Din pacate, ca de fiecare data, trebuie sa existe si un minus, in acest caz fiind vorba despre scoaterea din concurs a ultimei Superspeciale pe care o vom parcurge numai pentru spectacol," a declarat Titi Aur inaintea startului.

Raliul Moldovei Comfert 2011 va debuta vineri, 14 octombrie la ora 14:01, in programul primei zile fiind prevazute trei probe speciale, ultima dintre acestea fiind Superspeciala Selena, ce se va desfasura pe circuitul de karting omonim si care are programat startul la ora 16:28.

Ultima etapa din 2011 se va incheia sambata dupa parcurgerea a inca zece probe speciale, sosirea urmand sa aiba loc cu incepere de la ora 17:20.

Echipajul Titi Aur/Karoly Borbely este sustinut in sezonul 2011 de Cosmote, Smailo, Asirom, EnergoBit, Jack Daniel's, thegroup si Michelin.

Distribuie pe Facebook
mai multe