CNR Dunlop 2012, titlul se joaca la Iasi

CNR Dunlop 2012, titlul se joaca la Iasi
Raliul Iasului DUNLOP, ultima etapa din Campionatul National de Raliuri DUNLOP 2012, incepe astazi la orele 13.15. Dupa startul festiv, echipajele vor porni pe primele probe de macadam ale etapei.
Distribuie pe Facebook
Initial in lungime totala de 417,75 km, Raliul Iasului DUNLOP debuteaza astazi cu o schimbare in planul orar, proba speciala Cioca Boca fiind scoasa din concurs ca urmare a unor impedimente de ultima ora care au facut drumul impracticabil. Astfel startul in raliu este programat sa inceapa cu a doua proba speciala a etapei, iar startul in ziua secunda a fost devansat cu o ora, noul start fiind programat pentru orele 8.30.
Spre deosebire de etapele obisnuite de raliu din cadrul campionatului intern de profil, Raliul Iasului DUNLOP programeaza spre desfasurare patru probe inca din prima zi. Proba superspeciala, rezervata in exclusivitate spectatorilor din zona urbana, va fi a patra proba in concurs, iar pentru prima data in istoria etapei iesene, proba de noapte Quatro Routte va inchide spectaculos prima zi de concurs.
Deschiderea zilei de sambata ii revine probei Madarjac, cea mai lunga si spectaculoasa proba din competitie. Dupa cei 26,5 kilometri de macadam ai acestei probe, pilotii din CNR Dunlop 2012 vor avea de trecut un nou test, pe proba Sinesti, care continua testul andurantei cu alti 24,7 kilometri.
Dubla din deschiderea etapei, Dobrovat - Paun, este si cea care va inchide etapa si, odata cu aceasta, editia 2012 a Campionatului National de Raliuri DUNLOP.
Iubitorii de masini si motorsport vor putea admira bolizii in zilele de 5 si 6 octombrie in parcul inchis din fata Teatrului National "Vasile Alecsandri" din Iasi.
Raliul Iasului DUNLOP, etapa a VIII-a a CNR Dunlop 2012, se va inchide cu festivitatea de premiere a castigatorilor, organizata la orele 21.30 in zona patinoarului artificial din comlexul Palas.

Pentru mai multe informatii, vizitati pagina de Facebook Dunlop Racing Info Romania sau pagina de web a FRAS, www.fras.ro.

Distribuie pe Facebook
mai multe