CNR - La jumatate de sezon

CNR - La jumatate de sezon
In acest weekend va debuta etapa cu numarul 4 din Campionatul National de Raliuri “Dunlop”, la Cluj. Sub denumirea generic a “Raliul Clujului Mobil 1 Star Lubricants”, aceasta etapa are programate 7 probe speciale in lungime totala de 119.10 km, dintre care doua probe superspeciale desfasurate in parcarile a doua centre comerciale renumite, “Cora” respectiv “Iulius Mall”. Noutatea acestui raliu este reprezentata de parcurgerea in sens invers a clasicelor probe din anii trecuti, Marisel si Dangau.
Distribuie pe Facebook

Ajunsi la jumatatea calendarului competitional, lupta se anunta una de zile mari. Dupa ce in primele doua etape Vali Porcisteanu si Gergo Szabo si-au impartit victoriile, la Iasi (a treia etapa) a fost randul campionului en-titre Jarkko Miettinen sa isi faca revenirea cu o victorie categorica. Astfel, inainte de etapa de la Cluj il regasim lider pe Gergo Szabo (23 p), urmat de Marco Tempestini (19 p) si de Vali Porcisteanu (18 p).

Grupa A se anunta si ea de urmarit. Primii cinci piloti in clasamentul general se afla despartiti de doar cateva puncte. Astfel il regasim lider pe Nistor Duval (18p), urmat la doar un punct de Alex Mitroi (17p), Ernest Mulner si Edwin Keleti (cate 16p) si de Lucian Girbacea Jr (15 p).

La grupa H Alin Marginean conduce deocamdata, el acumuland dupa 3 etape 28 puncte, fiind urmat de Vali Banciu (18p) si de Thomas Abraham (11p). Punctul de maxima atractie il reprezinta revenirea pe Toyota Celica a lui Gunther Graef, care isi anunta candidatura pentru un nou titlu al grupei.

“Raliul Clujului Mobil 1 Star Lubricants” va debuta in dimineata zilei de maine, cu startul pe prima proba la orele 11:00. In prima zi vor avea loc 5 probe speciale, ultimele 2 desfasurandu-se duminica, 21 iunie.

Distribuie pe Facebook
mai multe