Cupa Dacia din cadrul CNR 2013 are un partener oficial: KLAR Professional

Cupa Dacia din cadrul CNR 2013 are un partener oficial: KLAR Professional
Brandul Klar Professional, membru al Grupului Policolor – Orgachim, lider de piata pe partea de vopsele auto, este pentru a treia oara partener oficial al Cupei Dacia, o competitie monomarca din cadrul Campionatului National de Raliuri al Romaniei, pe anul 2013.
Distribuie pe Facebook

Prima oara, KLAR Professional a fost partener oficial in anul 2010 al Cupei Dacia, urmand apoi in 2012, doi ani mai tarziu sa fie tot partener, dar cu o sustinere partiala a echipajelor din campionat. Acum, in 2013, KLAR Professional este pentru a treia oara partener si isi propune sa premieze echipajele clasate pe podium, dupa cum urmeaza: produse KLAR in valoare de 500 de Euro pentru locul 1, 300 de Euro pentru locul 2 si 200 de Euro pentru ultima pozitie a podiumului.

KLAR in motorsport

In afara de sustinerea echipelor din Cupa Dacia, compania mai sponsorizeaza si echipajul Francois Delecour / Dominique Savignoni în prima etapa a Campionatului Național (CNR) Dunlop – Raliul Brasovului. Raliul care are loc in acest week-end este cunoscut si ca Micul Monte Carlo si se va desfasura incepand de azi pe diferite trasee speciale deja cunoscute.

"Inca din 2003, de la lansarea pe piata de refinisari auto, KLAR Professional este partener de incredere al pasionatilor de motorsport" spune Narcis Obeadă, director general adjunct al Policolor Orgachim.

KLAR Professional este divizia specializată în vopsele destinate masinilor a Policolor, cel mai mare producător cu traditie pe piata din România, aceasta incepandu-si activitatea tocmai in 1965.

KLAR in motorsport

Distribuie pe Facebook
mai multe