Cupa Dacia in CNR Dunlop - Viorel Ivan este deja campion

Cupa Dacia in CNR Dunlop - Viorel Ivan este deja campion
- Viorel Ivan este deja campion, - La Arad continua lupta pentru locul doi si castigarea trofeului Klar Macadam
Distribuie pe Facebook

Chiar daca lupta pentru titlu in cel de al patrulea sezon al Cupei Dacia s-a incheiat in Raliul Tara Barsei, Viorel Ivan devenind campion cu doua etape inainte de final asta nu inseamna ca Raliul Aradului nu este un eveniment animat de evolutia concurentilor de la Cupa.

Alex Mirea si Bogdan Nastase sunt actorii duelului pentru trofeul Klar Macadam si doi din favoritii la obtinerea titlului de vicecampion. Ambii au castigat cate o etapa de macadam din actualul sezon si sunt despartiti doar de un punct in clasamentul general, unde inainte de Raliul Aradului Bogdan Nastase ocupa locul doi cu 78 de puncte, in timp ce Alex Mirea este la egalitate cu Adrian Grigore, ambii acumuland 77 de puncte.

Cu 68 de puncte stranse in urma celor cinci etape la care a luat startul si Sebastian Barbu, care este debutant in raliuri, se poate apropia la Arad de podiumul clasamentului general al Cupei Dacia.

La Raliul Aradului evolueaza 10 echipaje care participa in Cupa Dacia si aceasta penultima etapa din Campionatul National de Raliuri Dunlop marcheaza si debutul competitional al lui Simone Tempestini. Fiul lui Marco Tempestini a debutat in Cupa Dacia la Raliul Tara Barsei, unde a fost copilot in masina forlighter pilotata de George Grigorescu insa la Arad, pentru ca a implinit 18 ani, piloteaza una din masinile inscrise in raliu.
Raliul Aradului a debutat vineri cu o proba super speciala desfasurata pe circuitul de karting VIK Power si continua astazi cu 10 probe speciale care vor insuma 112,8 km si care ii vor duce pe concurenti in zona Lipova. Finisul raliului se va consemna in fata primariei din Arad incepand cu ora 19.44.
Top 3-ul Cupei Dacia PS 1 Raliul Aradului (proba superspeciala)

1.Sebastian Barbu/Razvan Hulea
2.Viorel Ivan/Gheorghe Dumitru
3.Adrian Raduta/Robert Maior

Credit foto - Catalin Stoia/Simcat

Distribuie pe Facebook
mai multe